Студенти НУБіП з Китаю та східної Азії відзначають Новий Рік

12 лютого 2021 року
     Вже стало традицією в нашому університеті долучатися до поздоровлень з нагоди святкування Китайського Нового Року. Це свято в Китаї та країнах східної Азії ще називають Святом Весни, яке символізує народження Нового Року та пробудження всього живого, і з давніх давен є головною подією для багатьох народів.

     В ці дні відбуваються масові гуляння, фестивалі, танці драконів та видовища на ходулях, частування національними блюдами.
     За китайськими традиціями кожен рік характеризує тварина, стихія та колір. З 12 лютого починається Рік Металевого Бика, який в китайській міфології представлений сильною, рішучою та амбітною твариною, чесною за своєю природою.
     Цьогоріч частина наших студентів та слухачів підготовчого відділення для іноземних громадян перебуває в Китаї та навчається дистанційно. Вони також надсилають нам свої поздоровлення та привітання!

  

     Ми щиро вітаємо з Новим Роком наших китайських студентів, колег з китайських університетів, партнерів з українсько-китайського центру наукового та культурного обміну, та звісно ж представників відділу освіти посольства Китайської народної республіки в Україні.

Бажаємо вам здоров'я та процвітання! Нехай покровитель цього року принесе надію,

додасть сил та впевненості на шляху до успіху!

 

 

В. Афанасенко,

заступник директора
ННЦ міжнародної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook