Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин розпочала дистанційно весняний навчальний семестр

4 лютого 2021 року

 

     Згідно затвердженого графіку освітнього процесу, 1 лютого 2021 р. на кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин дистанційно розпочався весняний навчальний семестр з проведення лабораторних занять (онлайн) з дисципліни «Практичне акушерство, гінекологія та штучне осіменіння с.-г. тварин» для студентів 2 курсу 9 і 10 груп скороченого терміну навчання з використанням платформи Cisco Webex та навчально-інформаційний порталу НУБіП України Elearn.

 

     Перед початком другого семестру 2020-2021 навчального року для вивчення даної дисципліни студентів було зараховано на навчально-інформаційний портал Elearn, також створено посилання на проведення онлайн-лекцій, які є одним з елементів дистанційного навчання і підлягають постійному моніторингу.

     Доцентами кафедри Юрієм Жуком та Сергієм Деркачем ознайомлено студентів із питаннями організації та проведення занять  у весняному семестрі.

     Представлено студентам основну навчальну літературу, яку вони можуть використовувати при вивчені дисципліни. Значну увагу студентів було акцентовано на виконанні лабораторних робіт на навчальному порталі Elearn.

     На завершення, викладачі побажали студентам успішної і плідної роботи та міцного здоров’я!

Олександр Вальчук,
завідувач кафедри акушерства,
гінекології та біотехнології відтворення тварин

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook