Тривають оздоблювальні роботи та умеблювання навчально-наукової лабораторії “Центр соціально-психологічної реабілітації”!

28 січня 2021, 16:53
Доки наші студенти набираються сил перед початком другого навчального семестру, вчаться знову прокидатися на першу пару, моніторять Ельорн в очікуванні нових курсів та завдань – кафедра соціальної роботи та реабілітації НУБІП доклала зусиль до створення кабінету релаксації на базі навчально-наукової лабораторії “Центр соціально-психологічної реабілітації”.
Тривають оздоблювальні роботи та умеблювання кімнати в якій згодом матимуть змогу відпочивати студенти та викладачі кафедри, а також будуть відбуватися різноманітні реабілітаційні практики: арт-терапія, арома-терапія, фіто-чаювання, музико-терапія, медитації і таке інше.
 Також кімнату планується використовувати як платформу для спілкування і навчання студентів і викладачів, спільний коворкінг і місце для неформальних зібрань і зустрічей з запрошеними гостями, студентського самоврядування. Кімната чекає офіційного відкриття. Вже незабаром нею зможуть скористатися усі охочі.
 А тим часом викладачі кафедри працюють над написанням спільної монографії, яка покликана зібрати та глибоко проаналізувати та вивчити усі види соціально-психологічної реабілітації засобами природотерапії.

 

Асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації Руслана Білик.
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook