На механіко-технологічному факультеті відбувся урочистий випуск магістрів

24 грудня 2020 року
     24 грудня 2020 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури механіко-технологічного факультету. В цей день 122 студенти денної та заочної форм навчання завершили підготовку за освітніми програмами «Агроінженерія», «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та «Автомобільний транспорт». 14 випускників отримали дипломи з відзнакою.

     Враховуючи складну епідеміологічну ситуацію та особливості карантинних обмежень урочистий захід проводився у змішаній очно-дистанційній формі із дотриманням вимог охорони здоров’я і безпеки та з використанням технологій відеозв’язку. Всі, хто знаходився за межами аудиторії та був підключений до відеоконференції, могли побачити та відчути дух подій, що відбувалися на цьому заході.

     З вітальним словом, побажаннями успіхів та здобутків до присутніх випускників, викладачів, батьків та гостей звернувся декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко. Він щиро привітав випускників з отриманням повної вищої освіти.

     Щирі вітання та побажання звучали від заступників декана факультету Ігоря Сівака та Віктора Ребенка, які подякували випускникам за цілеспрямованість, свідоме спрямування лінії життєвої дороги для освоєння освітнього ступеня магістра, практичне осмислення наукових гіпотез і законів та побажали їм впевненості і наполегливості для досягнення високих результатів у житті.

     До привітань також долучилися професор Ярослав Михайлович, який будучи багаторічним деканом факультету приймав сьогоднішніх випускників на навчання, завідувачі кафедр Василь Хмельовський і Лілія Савченко, батьки випускників та самі випускники.

     На підставі наказів про завершення навчання присутнім випускникам було урочисто вручено дипломи магістрів.

     Святковий захід пройшов у теплій, родинній атмосфері. Тож залишається побажати молодим магістрам широкої дороги та здійснення всіх намічених планів у майбутньому. В добру путь!
     Привітати своїх старших товаришів по навчанню з отриманням дипломів приїхали і їхні друзі-першокурсники. А поки йде офіційна церемонія вручення дипломів у деканатах технічних факультетів, вони згадують своє дитинство, у якому гра в сніжки відігравала геть не останню роль. Було ж це всього п’ять років тому…

 

     Завершила урочистий захід традиційна фотосесія, до якої приєднався і господар прийдешніх новорічних свят. 

 


Віктор Ребенко,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook