Здобувачі вищої освіти ОП « Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» захистили магістерські роботи

10 грудня 2020 року

Десятого грудня 2020 року на кафедрі педагогіки відбувся ДЕК із магістрантами ОП «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

 

Відкрив засідання заступник декана Гуманітарно-педагогічного факультету к.пед.н., доцент Ігор Буцик, який зачитав наказ Ректора про початок державної екзаменаційної комісії для магістрантів ОП «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

Після чого слово взяв завідувач кафедри педагогіки, д.пед.н., доцент Руслан Сопівник, який сказав вступну промову, що у свою чергу надихнуло магістрантів.

Після промови Завідувача слово взяла Голова комісії Наталія Костриця, яка розпочала роботу комісії Студенти представили результати власних розробок, досліджень, апробованих методик. Члени комісії серед яких є знані в Україні фахівці з педагогіки (д.пед.н. проф. Наталія Костриця., д.пед.н., доцент, зав.каф. педагогіки НУБіП України Руслан Сопівник., д.пед.н., доцент, Олександр Кучай., к.пед.н. проф. Сергій Кубіцький) високо оцінили доробок який здійснили наші магістранти.

Захист відбувався в штатному он-лайн форматі, учасники мали змогу ознайомитися із презентаціями досліджень, прослухати доповіді, магістранти грамотно давали відповіді на запитання.

Без сумніву майбутні фахівці-педагоги хоч і були схвильовані, але у їхніх доповідях читалася радість за те, що ось вони уже дійшли до цього – останнього підсумкового етапу їхньої студентської праці.

Державна екзаменаційна комісія ухвалила позитивні оцінки для усіх робіт магістрантів і побажала їм усім нести світло знань до нових поколінь і у добру путь!

Олександр Прохорчук,
доцент кафедри педагогіки 
Олександр Кучай,
доцент кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook