Постерні презентації магістрів факультету конструювання та дизайну

24 листопада 2020, 21:52

 

 
24 листопада на випускних кафедрах факультету конструювання та дизайну відбулися постерні презентації магістрів, які проходять підготовку за спеціальностями 133 «Галузеве машинобудування» та 192 «Будівництво та цивільна інженерія». Комісії, які працювали на кафедрі конструювання машин і обладнання, надійності техніки, будівництва, у роботі використали он-лайн технології, зокрема Cisco Webex.

 

 

 

 

 

 

 

Разом з тим, більшість магістрів-будівельників знайшла можливість приїхати та пройти процедуру передзахисту особисто. При цьому були дотримані вимоги стосовно забезпечення достатньої дистанції між учасниками заходу.

 

C:\Users\Admin\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1.jpg

 

 

Якість робіт та ступінь їх готовності приємно вразила членів комісій. Загалом такий захід дав змогу виконати моніторинг підготовленості студентів до захисту, який пройде у грудні, відмітити сильні сторони проектів, а також вказати магістрам на шляхи виправлення недоліків. Очевидно, що проведення постерної презентації позитивно відобразиться на якості магістерських робіт та дозволить виконати подальше вдосконалення їхнього змісту.
Члени комісій та наукові керівники магістрів щиро вітають всіх студентів та бажають їм подальших успіхів у проходженні процедури перевірки на плагіат та захисту робіт.
 

 

Професор кафедри конструювання машин і обладнання Юрій Ромасевич,
завідувач кафедри надійності техніки Андрій Новицький,
завідувач кафедри будівництва Євгеній Бакулін

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook