ПОСТЕРНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ МАГІСТЕРСЬКИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

24 листопада 2020 року

     24 листопада 2020 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальність 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів», спеціальність 152 - «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація». 

     Доповіді студентів супроводжувалися показовими постерами, які відображали основні результати виконаної роботи та короткою доповіддю.

     Студенти мали змогу продемонструвати знання, уміння та навички, здобуті під час навчання та проходження практики на магістерських програмах.

 

     Представлені магістерські роботи були виконані на актуальні та перспективні теми:

1.     Використання рослинної сировини у розробленні продуктів профілактичного призначення;

2.     Дослідження впливу термічного оброблення на показники якості та безпечності м’ясної  сировини;

3.     Удосконалення технології січених напівфабрикатів "Котлета "По-Київски";

4.     Удосконалення технології маринованих м’ясних напівфабрикатів з використанням ягідних концентратів;

5.     Удосконалення технології кулінарних виробів на основі ікри прісноводних риб;

6.     Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з морської риби;

7.     Удосконалення технології ролмопсів у соусах з використанням апіпродуктів;

8.     Удосконалення технології напівфабрикатів в тістовій оболонці;

9.  Розроблення елементів системи управління якістю в умовах лабораторії ветеринарної медицини, переробних підприємств, закладу роздрібної торгівлі, в умовах Інституту ядерних досліджень НАН України, СМЯ в умовах Головного управління Держпродспоживсужби;

10.  Розроблення ТУ У на виріб хлібобулочний «Піца Екстраваганzza», ТУ У «Напівфабрикати м‘ясні дієтичні»,  ТУ У «Напівфабрикати м̓ясні мариновані. Загальні вимоги»,  ТУ У «Пресерви. Кілька балтійська з фітокомпонентами. Загальні вимоги» та обґрунтування стандартизованих показників;

11.  Розроблення процедури управління ризиками згідно вимог стандартів ДСТУ ISO 31000:2019 в  умовах переробного підприємства;

12.  Розроблення елементів СУБХП в умовах переробного підприємства, розроблення елементів НАССР в умовах ресторану, кінотеатру, в умовах продуктового рітейлу, в умовах торговельної мережі «Сільпо»;

13.  Розроблення методики «Покращення роботи студентської організації у вищому навчальному закладі»  як елементу системи управління якістю;

14.  Розроблення програм-передумов виробництва копченої риби;

15.     Науково-технічне обґрунтування системи оцінювання безпечності та якості продуктів бджільництва.

 

     Магістри у своїх доповідях за допомогою постерів продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлили актуальні питання результатів проведених власних практичних досліджень.

ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ ЗА ЦІКАВІ ДОПОВІДІ!

ДО ЗУСТРІЧІ НА ЗАХИСТАХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ!

БАЖАЄМО ВСІМ УСПІХІВ ТА ЗДОРОВ’Я!

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

Наталія Голембовська,
доцент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook