Вчена рада факультету землевпорядкування розглянула кадрові питання і наукову доповідь про перспективи розвитку регіональних геоекологічних досліджень

23 листопада 2020 року

 19 листопада 2020 року відбулося засідання вченої ради факультету землевпорядкування.

На порядку денному було розглянуто ряд важливих питань. Серед них кадрові. Зокрема, члени вченої ради одноголосно рекомендували до розгляду на Вченій раді Університету кандидатури двох завідувачів кафедр, а саме – професора Світлани Кохан на заміщення вакантної посади завідувача кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі та професора Ольги Дорош на заміщення вакантної посади завідувача кафедри управління земельними ресурсами.


Другим питанням порядку денного був плановий звіт завідувача кафедри земельного кадастру Віктора Заяця щодо виконання заходів із реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2025» колективом кафедри у 2020-2021 н.р. Він наголосив, що незважаючи на складну ситуацію пов’язану з пандемією COVID19, кафедра в процесі напруженої роботи реалізує заходи з виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива-2025» щодо підвищення якості освітнього процесу, кінцевою метою якої є підготовка висококваліфікованих фахівців та поєднання освітянської, наукової і практичної діяльності.


Потому, завідувач кафедри геодезії та картографії професор Іван Ковальчук у своїй науковій доповіді на тему «Перспективні напрями регіональних геоекологічних досліджень (на прикладі Львівської області)» охарактеризував головні здобутки геоекологічних досліджень і на прикладі регіону сформулював 17 перспективних напрямків дослідження: біологічні, геолого-екологічні, гідрогеологічні, рекреаційно-туристичні, соціоекологічні, транспортно-екологічні та інші.


На завершення було розглянуто питання проведення профорієнтаційної роботи співробітниками факультету і підготовки до Днів відкритих дверей, а також рекомендовано до розгляду на Вченій раді Університету ряд науково-методичних праць та методичних рекомендацій, підготовлених науково-педагогічними працівниками факультету.

Наталія Бавровська,
секретар вченої ради факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook