На факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшла посвята першокурсників

21 вересня 2020 року
     Сьогоднішній день, 21 вересня 2020 року, на факультеті тваринництва та водних біоресурсів виявився надзвичайно вдалим і приємним. Адже саме нині було поставлено крапку у профорієнтаційній роботі 2019/2020 н.р. – на центральному стадіоні університету з дотриманням усіх карантинних вимог було вручено студентські квитки і залікові книжки новоспеченим студентам-першокурсникам.

 

  

     Ними виявилися 159 юнаків і дівчат, які вступили на денну форму навчання з понад 60 шкіл і 15 технікумів всієї України. І як зазначив у своєму вітальному слові декан факультету Вадим Кондратюк, - це надзвичайно вагома і серйозна подія. Непроста ситуація, яка склалась на сьогодні, ставить серйозні вимоги до навчального процесу, і науково-педагогічні працівники зроблять усе для успішного опанування фаху новим поповненням студентів.

  

     Усі першокурсники прийняли урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України, яку зачитали випускниця Гощанської ЗОШ Рівненської області, відмінниця та активістка Юлія Іллюк та випускник Куликівського аграрного ліцею Чернігівської області, активіст та спортсмен Владислав Соболь.

  

  

  

  

  

  

  

     На завершення декан Вадим Кондратюк привітав усіх і побажав успіхів на шляху навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.


Сергій Грищенко,
заступник декана
факультету тваринництва та водних біоресурсів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook