Новинки екостежки і її новий «житель»

24 липня 2020 року
    В університетському ботанічному саду незабаром з’явиться черговий новий «житель» - мамонт. Треба сказати, мамонти, як і динозаври, хоч і вимерли, та твердо увійшли в наше життя як персонажі фільмів і мультиків, які вже не одне десятиліття користуються великою популярністю не лише у дітей, а й у дорослих. Динозаври у нашому ботанічному саду, як ви знаєте, вже є, на черзі – мамонти.

    Скульптура з’явиться у межах наповнення екологічної стежки арборетуму ботсаду, розповідає заступник директора Олександр Середюк. Її виконує наш незмінний скульптор Михайло Павловський і плануємо завершити до 1 вересня. А потім зробити ще дві – дорослого мамонта і мамонтеняти.

    За два місяці літа екологічна стежка суттєво змінилася. По-перше, вона подовжилася біль ніж на 300 погонних метрів. По-друге, вже заготовлені фундаменти під три декоративні дерев’яні альтанки і п'ятнадцять садових лав. Побільшає й інформаційних стендів та табличок з назвами видів. А на додачу з’явиться ще один екоклас – на 50 чоловік. Тож родзинок в університеті побільшає.

Ірина Білоус

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook