Університет – далеко, а навчання – поруч

28 квітня 2020 року

На жаль, карантин продовжено, але це не заважає навчатись. Другий місяць навчального процесу в дистанційному режимі вже є нормою. Власне, нічого нового – все те ж саме … І сесія на підході.

Безперервне навчання в дистанційному форматі відбувається в Навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України, докладаються всі зусилля для вивчення дисципліни «Економіка та організація енергетичної служби», яка викладається доцентом кафедривиробничого та інвестиційного менеджментук.е.н. Сверданом М.М.

Як проходить навчання? 
Розказують студенти начальної групи ЕЕЕ-17001б СТ.

Голоюх Богданна: «У перші дні карантину було дуже важко адаптуватися до дистанційного навчання, ніяк не могла повірити як це буде проходити, так як досвіду навчатися online в мене не було. Проте заняття проходять по зручному мені графіку і я активно підлаштувалася під них».

Кулик Дмитро: «Дуже подобається займатися онлайн. Все чудово, і навіть карантин не перешкода для отримання нових знань».

 

Гусятинський Дмитро: «Все чудово, займатися вдома подобається, викладачі допомагають навчатись онлайн, проводять консультації».

Корчинський Андрій: «Навчатись вдома дуже зручно. Працюю над улюбленими математичними задачами. До кінця карантину відрощую бороду, цікаво, яка вона буде …».

 

Навчатись можна в будь-яких умовах – тільки було б бажання. І результат завжди буде позитивний. Всі заморились сидіти ізольовано вдома, але для спілкування та навчання це не перешкода. Рано чи пізно карантин закінчиться і все стане на свої місця. До цього також треба бути готовим!


Богданна Голоюх,
староста групи ЕЕЕ-17001б СТ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook