Оперативний штаб: готуємося до нового навчального року

30 червня 2020 року
    30 червня 2020 року відбулося чергове засідання Оперативного штабу, присвячене розгляду актуальних питань життєдіяльності університету та плануванню роботи на тиждень.

 

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша спинився на питаннях проходження акредитації освітніх програм у базовому закладі та віокремлених підрозділах НУБіП, особливу увагу слід приділити відповідності всім десяти критеріям акредитаційних вимог. Він також спинився на перевірці кафедр і навчальних корпусів та ході профорієнтаційної роботи.

    Директор студентського містечка Сергій Стецюк доповів, що станом на сьогодні в гуртожитках проживає близько 1300 студентів, у зв’язку з цим в кампусі проводиться посилений санобробіток приміщень, діють всі вимоги режиму карантину. Триває і облаштування кімнат для першокурсників: 106 вже готові, у 52 - йдуть роботи. Крім того, сьогодні у гуртожитки заїжджають 160 студентів кафедри військової підготовки, адже на часі – літній військовий збір.

    Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував: виплата відпускних завершена повністю, у липні виплачуватиметься допомога на оздоровлення. В університеті триває прийом іноземців на навчання і проходитиме онлайн моніторинг міжнародних проєктів за програмою Еразмус+.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних роботи, які тривають за графіком. Зокрема, завершується ремонт покрівлі над віварієм, а у спортивно-оздоровчий табір «Академічний» на березі Чорного моря вже завезли меблі. До речі, заїзди туди стартують вже завтра. 

    Перший проректор Ігор Ібатуллін спинився на науковій проблематиці, роботі з Фондом державного майна, приділив значну увагу роботі НДГ – підготовці до збирання зернових, стану заготівлі сінажу тощо.

 

    Підбиваючи підсумки, Ігор Ібатуллін дав ряд доручень. Сергію Кваші і Вадиму Ткачуку - взяти на контроль стан оплати за навчання, Валерію Іщенку, Сергію Кваші і Сергію Стецюку – забезпечити дотримання правил пожежної безпеки, Сергію Кваші, деканам факультетів і директорам ННІ – посилити профорієнтаційну роботу, Валерію Іщенку – контролювати організацію ремонтних робіт, зокрема 57-ї аудиторії 1-го навчального корпусу.     

    Розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.


Ірина Білоус

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook