ЗАВЕРШАЛЬНІ ЕТАПИ НАВЧАННЯ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ»

26 травня 2020 року

26.05.2020р. студенти випускних курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» склали комплексний державний іспит. В умовах сьогодення 72 студенти змушені були складати такий важливий в їхньому житті іспит он-лайн.

З вітальним словом до студентів звернувся декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович, який привітав студентів із завершальним етапом їхнього навчання, в котре наголосивши, що незважаючи на роботу в он-лайн режимі студенти повинні відповідально поставитись до даного випробування. Крім того, Анатолій Дмитрович представив екзаменаційну комісію в складі: голови екзаменаційної комісії, завідувача кафедри фінансів Давиденко Надії Миколаївни та членів: завідувача кафедри банківської справи та страхування Худолій Любов Михайлівну, доцента кафедри фінансів Негоду Юлію Володимирівну, доцента кафедри фінансів Скрипник Галину Олексіївну та доцента кафедри банківської справи та страхування Костюк Вікторію Анатоліївну.

Надія Миколаївна розповіла студентам про особливості складання іспиту в он-лайн режимі, про перешкоди з якими вони можуть стикнутися та закцентувала їх увагу на важливості даного іспиту та закликала студентів своїми результатами показати рівень знань які вони отримали в стінах університету.
Протягом двох годин студенти вирішували практичні завдання, ситуаційні задачі та проходили тести. Не менш напруженою була і робота екзаменаційної комісії, яка намагалася в стислі терміни перевірити студентські роботи та оцінити рівень їх знань.


Підводячи підсумки Надія Миколаївна відмітила високий рівень знань, який отримали студенти навчаючись на економічному факультеті і підтвердженням цього стали отримані ними оцінки. Так, 28% від всіх студентів, що складали іспит отримали оцінку відмінно, варто також відмітити, що всі студенти склали іспит на позитивні оцінки і отримали можливість презентувати свої випускні роботи.

Секретар екзаменаційної комісії
Тітенко З.М. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook