INUDECO 2020 онлайн

12 травня 2020, 16:16
zoom

З 27–29 квітня 2020 р. відбулася V Міжнародній конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 2020. Враховуючи умови сьогодення пленарне та секційні засідання були перенесені у веб-простір. Співробітники кафедри, аспіранти та студенти, що виконують свої дипломні роботи на кафедрі прийняли активну участь у роботі конференції.

Бовкун Анна, студентка ІІІ курсу, 2 групи, спеціальності «Захист і карантин рослин», була задіяна роботі Секції № 3 «Від катастрофи до нового життя», де зробила доповідь на тему:"Радіаційна обробка сільськогосподарської продукції як метод боротьби з мікотоксинами" та подала статтю для збірника за результатами конференції.

 

 Дипломник кафедри, студент першого курсу магістратури спеціальності "Біотехнологія та біоінженерія" Богдан Сіненко представив доповідь на тему: "Від Чорнобиля до Марса: Використання біоти забруднених територій ЧЗВ для колонізації Марсу". Доповідь викликала жваву дискусію на засіданні секції.

 Аспірантка кафедри Юлія Рубан представила доповідь на тему: "Перспективи використання мікроорганізмів з пунктів тимчасової локалізації
радіоактивних відходів" за результатами власних досліджень.

Збірник матеріалів можна почитати за посиланням: https://inudeco.pro/media/mixed_content/INUDECO-2020_iTC9OYv.pdf

З програмо конференції можна ознайомитися тут.

 

Старший викладач кафедри

Володимир Іллєнко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook