Профілактика – запорука здоров’я: запобіжні заходи у студентському містечку

27 березня 2020 року
     У зв’язку з погіршенням у країні ситуації захворюваності на коронавірус та оголошенням надзвичайної ситуації, яка триватиме, за попередніми даними до 24 квітня, у гуртожитках студентського містечка, на постійній основі проводяться усі можливі заходи задля уникнення та для попередження розповсюдження інфекційних захворювань. А саме: провітрювання, протирання усіх дверних ручок спиртовмісними розчинами, вологе прибирання миючими засобами з посиленим використанням дезінфікуючих засобів усіх приміщень, зокрема коридорів, сходових груп, місць загального користування тощо.

  

  

     Враховуючи масовість захворювання, легкість передачі інфекції у період епідемії грипу та Covid-19 спеціальна служба здійснює відповідні заходи з метою профілактики захворюваності у всіх гуртожитках студентського містечка з застосуванням спеціальних дезінфектантів. Фахівці працюють у захисних костюмах, рукавичках, респіраторах з дотриманням всіх вимог безпеки праці та мешканців гуртожитків.

  

  

     Закликаємо мешканців гуртожитків дотримуватися в обов’язковому порядку всіх правил, визначених внутрішнім порядком, максимально обмежити відвідування знайомих, проводити усі необхідні заходи дезінфекції у своїх кімнатах, при потребі користуватися захисними засобами та антисептиками.

     Просимо Вас з розумінням та відповідальністю віднестись до ситуації яка склалась в країні.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook