У Мукачівському аграрному коледжі вручили дипломи випускникам

21 лютого 2020 року

 Диплом – документ про освіту,
Перепустка в нове життя.
Посміхайтеся, друзі, привітно,
Кличе юність вперед майбуття.

     20 лютого 2020 року звичайний буденний день у календарі. Але для студентів-випускників спеціальності «Туризм» Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Мукачівський аграрний коледж» він особливий і запам’ятається назавжди. Адже саме цей день перегорне ще одну сторінку їхнього життя і стане початком нових звершень, відкриттів і змін.

     З невдаваною радістю та хвилюванням прийшли на свято випускники, батьки, викладачі, друзі. Але найбільше чекали цієї щасливої миті, безперечно, випускники. Цьогоріч їх є тридцять двоє, які успішно здобули кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста – фахівця туристичної галузі.

     З теплими, щирими словами вітання звернувся до випускників директор коледжу Юрій Садварі, побажав юнакам і дівчатам міцного здоров’я, щасливої життєвої долі, здійснення всіх планів і мрій, нових перспектив і можливостей для самореалізації. Керівник закладу висловив переконання, що отримані знання і компетентності дадуть випускникам можливість продуктивно працювати задля процвітання та добробуту нашої країни.

     Розділити радість свята прийшли і гості - 1-й заступник голови Мукачівської РДА Василь Чигринський та директор коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференці Ракоці ІІ Катерина Шовш, які долучилися до привітань, побажали випускникам подальшого професійного становлення, кар’єрного зростання і успішного майбутнього.

     Почесну місію вручення дипломів виконали директор Юрій Садварі, заступник директора з навчальної роботи Марія Яцик та завідувач відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін Наталія Павлишинець.

     Не залишилась осторонь свята і студентська профспілкова організація. Від імені всіх студентів ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» випускників привітала голова студентської профспілки Ольга Гудзовата, яка побажала всім невичерпної енергії, творчого пошуку, цікавих туристичних мандрівок, не зупинятися на досягнутому, впевнено йти життєвою стежиною, а ця стежина щоб була тільки радісна і щаслива, як і сьогоднішній день. А щоб цей день був не тільки радісним, веселим, а ще й солодким, Ольга Микулаївна подарувала випускникам святковий торт.
     Під час урочистостей до випускників звернулась завідувач відділення бухгалтерських та туристичних дисциплін Наталія Павлишинець – «сьогодні ви стали фахівцями своєї справи. Диплом молодшого спеціаліста – це лише крок до впевненого майбутнього. Це результат Ваших зусиль, прагнення досягти своєї мети та стати висококваліфікованими фахівцями. Хтось із Вас продовжить навчання, хтось обере інше майбутнє. Але на сьогодні ви успішно подолали шлях від вступника до молодшого спеціаліста, і ми пишаємося вами. Ви вкотре доводите, що студенти Мукачівського аграрного коледжу – найкращі.» Наталія Людвиківна наголосила молоді пам’ятати, що вони отримали якісну освіту, а це в якійсь мірі зобов҆ язує працювати над удосконаленням професійної майстерності та власної реалізації.

     З душевними, щирими, чуйними словами до своїх найкращих випускників звернулася куратор групи Зореслава Маргітич, як справжня мати, вона побажала всім знайти себе, своє місце у житті, змужніти і жити, ніколи не боятися труднощів і сміливо приймати рішення, застосовуючи розум і власні почуття, бути добрими і щирими, самостійними і відповідальними, дбайливо ставитися до знань і цінити науку. Окрім того, Зореслава Юріївна висловила сподівання, що підготовка, яку отримали випускники, забезпечить їм подальше професійне становлення, адже в коледжі вони отримали хороші знання і навички майбутньої професії.

     Як і кожне прощання, прощання з рідним навчальним закладом хвилююче і сумне. Хвилюються випускники, адже попереду – незвідана даль, хвилюються викладачі – це частина їхньої любові, душі і ласки. Та найбільше хвилювань у батьків – їхні діти стали дорослими, і невтримна материнська сльоза, що блищить в очах, - це радість і смуток, надія і сподівання на краще. Зі щирими словами вітання до своїх дорогих дітей та словами подяки до викладачів звернулася Севч С.П.

     Розчулили викладачів, гостей і всіх присутніх теплі слова подяки за отримані знання, любов, підтримку, невтомну працю, доброту сердець, батьківську турботу, вимогливість і чуйність, які висловила випускниця коледжу Телінгер Едіта.
     Упродовж свята музичне вітання дарувала всім студентка групи ОТГ-31 Попович Аліна.

     Під час урочистостей панувала родинна атмосфера. Обличчя випускників світилися щирими, лагідними усмішками, батьків переповнювала гордість за своїх дітей.
     Наприкінці дійства за традицією на всіх очікувала пам’ятна фотосесія.

Щур І.Ф.,
заступник директора з виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook