Випускниця Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка Аліна Цехмейструк планує продовжити навчання на юридичному факультеті у НУБіП України

2 лютого 2020 року
  • Професію юриста можна здобути майже у всіх ВНЗ України різного рівня акредитації та форми власності. Чому обрали юридичний факультет НУБіП України?

     – Після Дня відкритих дверей у листопаді 2019 року я переконалася: НУБіП – це той навчальний заклад, де я мрію продовжити своє навчання. Професійна розповідь декана юридичного факультету Олени Сергіївни Ярої про специфіку та переваги навчання саме тут зміцнили мій намір. Значну підтримку надала і наш викладач Вікторія Шевчук, яка свого часу здобула освітній ступінь магістра у галузі знань «Право» саме на юридичному факультеті НУБіП України. Окрім того, мені сподобалася аудиторія «Зала судових засідань» та криміналістична лабораторія, укомплектована унікальною технікою, стендами та наочними посібниками.

  • Чому Вас зацікавила професія юриста?

     – У моїй родині немає юристів за фахом, але я завжди мріяла опанувати правничу професію, яка навчить мене знати та захищати права й інтереси усіх, хто потребує такої допомоги. Будучи юристом, можна ще й займатися викладацькою та науковою діяльністю, яка викликає у мене неабиякий інтерес.

  • А які обов’язкові риси характеру необхідні юристу?

     – Юрист має бути наполегливим, відповідальним, відданим справі.

  • Щоб досягти успіху, що потрібно?

     – У процесі навчання і подальшої роботи потрібно накопичувати певний багаж знань, адже він ніколи не буває зайвим, а також любити свою роботу. Професія повинна подобатися, приносити задоволення і надихати.

Розмовляла доцент кафедри теорії
та історії держави і права
Світлана Хом’яченко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook