Випускниця коледжу Богдана Петрунь: переконана, НУБіП – саме той виш, де зможу зреалізуватись

31 грудня 2019 року
     Студентка відокремленого підрозділу НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» Богдана Петрунь наразі навчається на третьому курсі за спеціальністю «Облік і оподаткування», а продовжити освіту планує у НУБіП.

  • Звідки дізналася про НУБіП?

     – Від своїх викладачів. Вони розповіли, що після закінчення нашого коледжу можна продовжити навчання вже у НУБіП. А потім – і від викладачів університету, які приїздили до нас та детально розповідали про виш, умови навчання в ньому та перспективи працевлаштування.

  • Що стало вирішальним у виборі професії обліковця?

     – Цю професію порадили обрати знайомі моєї родини, коли ми почали думати про фах, який був би мені до душі і де я змогла б реалізуватися. Після вже майже трьох років навчання у коледжі, переконалася: мені подобається обрана професія і я хочу й надалі розвиватися саме в цій сфері.

  • Які маєш захоплення?

     – Перед вступом до коледжу у мене було мало захоплень. А з приходом у коледж спробувала себе в ролі барабанщиці і мені це дуже сподобалося. Тепер намагаюся брати участь у різноманітних заходах.

  • Про що мрієш?

     – Досягнути успіху у своїй професії. Буду робити для цього все можливе. І важлива сходинка на цьому шляху – навчання у НУБіП.

Розмовляла Людмила Мельянкова
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook