Голова Держгеокадастру Денис Башлик привітав магістрів-землевпорядників з випуском

26 грудня 2019 року
     На факультеті землевпорядкування 54 магістри денної форми навчання отримали довгоочікувані дипломи, з них 10 – з відзнакою. Урочисте вручення проводили голова Держгеокадастру Денис Башлик та Сергій Кваша – проректор з навчальної та виховної роботи НУБіП України.

     Захід пройшов яскраво, у теплій родинній атмосфері. На початку зустрічі Денис Башлик привітав молодих фахівців-землевпорядників із важливою подією в їхньому житті, подякував науково-педагогічному колективу факультету землевпорядкування за підготовку кадрів для землевпорядної сфери. Очільник відомства побажав магістрам знайти та реалізувати себе як фахівця і запросив юних землевпорядників подавати свої кандидатури до участі у відкритих кадрових конкурсах до центрального апарату і його територіальних підрозділів. Голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру зазначив, що відомство потребує кадрового оновлення і чекає достойних випускників, які б забезпечили контроль за охороною земель, створювали і розбудовували Національну інфраструктуру геопросторових даних, наповнювали новими інформаційними шарами Державний земельний кадастр, займалися оціночною діяльністю. Потому слово тримав проректор Сергій Кваша. Сергій Миколайович передав вітання магістрам від ректора Університету Станіслава Ніколаєнка, і зазначив, що цього року серед 2134 випускників магістрів університету 54 магістри за спеціальністю "Геодезія та землеустрій". Він побажав дипломованим магістрам життєвих успіхів, кар’єрного зростання і сприятливих умов праці. І дуже важливо, зазначив Сергій Кваша, щоб випускник ніколи, незалежно від посад, місць роботи, статусу, не забували про факультет і університет, які дали нам путівку в життя.

     Наступною привітала випускників, батьків і присутніх в урочистій залі доцент кафедри землевпорядного проектування та одночасно наставник академічної групи Людмила Гунько. Вона зичила випускникам гідно застосовувати набуті в Університеті знання. Побажала Людмила Анатоліївна вміти творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, ставити перед собою досяжну мету і досягати свого, щоб кожен випускник знайшов роботу, яка б приносила матеріальне та моральне задоволення. Свої напутні слова проголосила керівник філії наукової бібліотеки Олена Литовченко і вручила від бібліотеки найактивнішому читачеві-випускнику Тетяні Старовойт подяку і книгу Макса Кідрука "Доки світло не згасне назавжди". Долучилися до привітань завідувачі кафедр доцент Андрій Мартин, професор Іван Ковальчук.

     Ярослав Смолій від імені магістрів подякував науково-педагогічному колективу НУБіП за їхню працю та ті знання, що випускники отримали у стінах рідного Університету.

     Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков зазначив, що серед сьогоднішніх випускників факультету багато талановитих та активних молодих людей, які протягом навчання прославляли факультет та університет. Серед них і переможці та учасники Всеукраїнських студентських олімпіад і конкурсів Анна Багінська, Анна Капустюк, Лілія Зуб, Вікторія Перепелиця; і активісти університетських культурно-масових та спортивних заходів Костянтин Петровець, Віталій Севрук, Денис Рибак, Максим Ніщімний; і молоді лідери Ярослав Смолій, Михайло Потьомко, Юлія Пономаренко; і відмінники навчання Тетяна Кравчук, Юлія Дікун, Аліна Кухарук, Юлія Довга, Тетяна Старовойт. Потому Тарас Олексійович нагородив активних студентів грамотами і подяками, привітав випускників з початком нового етапу їхнього життя та побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. Нехай диплом випускника факультету землевпорядкування НУБіП залишається для вас не просто документом про вищу освіту, а надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної університетської родини. Та найочікуваніший моментом цього вечора було проголошення наказу ректора Станіслава Ніколаєнка про присвоєння випускникам освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю «Геодезія та землеустрій».

     Протягом усього свята від випускників та їхніх батьків лунало багато теплих слів подяки викладачам, які протягом усіх років навчання сіяли зерно науки в серця студентів, вчили мудрості й професійній майстерності.
     А студенти молодших курсів подарували випускникам і гостям святковий концерт!

Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook