Кращі учні середньої школи №249, м. Києва, відвідали НУБіП України

11 грудня 2019, 11:24
     
      Минулий тиждень видався сонячним і достатньо теплим, для цієї пори року, днем. Про зустріч викладачів Університету з учнями цієї школи були укладені попередні домовленості між класними керівниками 9-х, 10-х та 11-х класів і професором кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП України Луцієм Олександром Павловичем.
 
     Високий рівень відповідальності, довіри та прагнення до співпраці з нашим Університетом показали вчителі - спеціалісти вищої кваліфікаційної категорії Луценко Валентина Іванівна (вчитель української мови та літератури) і Семенко Тетяна Анатоліївна(вчитель математики, голова методичної комісії вчителів математики, фізики та інформатики). Саме тому і відбулася ця чудова зустріч. Ми дякуємо Вам, Валентина Іванівна і Тетяна Анатоліївна за Вашу любов до своїх учнів, наполегливість та терпимість.
  
     Учні старших класів із задоволенням відвідали музей і пізнали історію розвитку нашого Університету, здійснили прогулянку по усій території Університету, і, насправді, відчули студентську атмосферу. На завершення нашого знайомства і, переконані, задля подальшої співпраці, школярі прослухали презентацію доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Буряка Руслана Івановича і отримали кращі підручники співробітників та науковців кафедри.

  

     Висловлюємо щиру подяку всім професорам, доцентам, викладачам і студентам Університету, які допомогли нам гідно представити наш Університет перед учнями та вчителями цієї середньої школи. Окрема подяка  великому кухарю Світлані Борисівні, яка пригостила школярів смачними пиріжками, водію Володимиру Миколайовичу, який безпечно возив школярів і, сподіваюся, наших майбутніх студентів.
 
 
Олександр Луцій 
професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook