Гурток з англійської мови для ліцеїстів: вибір та визначення основних орієнтирів професійного становлення

2 грудня 2019 року
     Гуманітарно-педагогічний факультет всіляко підтримує співпрацю НУБіП України з відокремленими структурними підрозділами, а тому в рамкам такої співпраці нашого університету та КЗ ІМР «Ірпінського академічного ліцею НУБіП України» відбулося перше заняття гуртка з англійської мови для ліцеїстів-старшокласників, що обрали гуманітарний напрямок навчання, на якому молодь виявила бажання удосконалити свої комунікативні навички за актуальними, важливими на сьогодні темами для суспільства, а також розглянути важливі теми, які містить ЗНО.

     Діти дуже допитливі, деякі ліцеїсти зацікавилися і просять про допомогу в написанні наукової роботи з іноземної мови, що ґрунтується на певних науковій та експериментальній базах, містить дані особистих спостережень чи пошукової роботи; результати їх обробки, аналізу та узагальнення.

     Користуючись нагодою, була надана інформацію про важливість правильного вибору навчального закладу та майбутньої професії, учні ознайомилися зі структурою гуманітарно-педагогічного факультету, престижними спеціальностями, напрямами професійної підготовки та можливостями продовження навчання в НУБіП, на гуманітарно-педагогічному факультеті.

     Основним завданням НПП гуманітарно-педагогічного факультету є забезпечення якості відбору мотиваційно зорієнтованої молоді, а успішність професійного самовизначення старшокласників залежить від сформованості їх ціннісної орієнтації, життєвих ідеалів у професійній сфері. У кожній сфері професійної діяльності можна з'ясувати особистісні ідеали з метою допомогти молоді утвердитися на власному життєвому і професійному шляху, що і намагаються зробити викладачі під час таких зустрічей. Ліцеїсти зацікавилися екскурсіями до НУБіП України, на гуманітарно-педагогічний факультет. А поки ліцеїсти готуються до наступного засідання гуртка з англійської мови, щоб знову разом з викладачами університету творчо, цікаво, динамічно удосконалювати свої вміння.

Оксана Пономаренко,
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook