Студенти кафедри технологій та дизайну виробів відвідали міжнародну виставку новітніх трендів та тенденцій в інтер’єрі «Design Living Tendency»

16 жовтня 2019 року
МВЦ

    16-19 жовтня в Міжнародному виставкому центрі пройшла одна з найбільших в Україні виставок новітніх тенденцій в інтер'єрі – Design. Living. Tendency 2019, що представляє меблі, світло, декор, домашній текстиль і декор вікон. Щорічно, восени, до Києва приїжджають фахівці з усіх регіонів України для того, щоб ознайомитися з новими колекціями, інноваційними рішеннями і трендами представленими провідними українськими і зарубіжними компаніями. Організатор виставки – Київський міжнародний контрактовий ярмарок.

     Щорічно студенти спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» в рамках навчальних курсів «Виробництво меблів» та «Конструювання виробів з деревини» відвідують даний захід з метою ознайомлення з сучасними трендами в меблевому виробництві.

    Студенти мали змогу ознайомитися з всіма стендами, а також поспілкуватися з представниками меблевих фірм з різних напрямків діяльності, взяти участь у розіграші подарунків тощо.


     Також студенти були активними слухачами спеціалізованих семінарів:

  • Декорування розкішних меблів«, майстер-клас, Олеся Лобатюк – керівник напрямку меблів та дверей компанії МІРТ
  • Перспективні методи проектних робіт, лекція, Валерій Сухицький – засновник студії дизайну SV & Partners
  • Предметний дизайн: від ідеї до реалізації, Сольмаз Фулянді – засновник студії Parsian Primavera

старший викладач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини
Ольга Баранова

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook