У Ніжинському агротехнічному коледжі відбулася прем’єра комедії «За двома зайцями»

17 листопада 2019 року
     14 листопада 2019 року у ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» з нагоди Дня працівників сільського господарства відбулася прем’єра відомої комедії Михайла Старицького «За двома зайцями» у сучасному аранжуванні.

 

     Виставу інсценізували студенти різних курсів та спеціальностей, адже проблеми, порушені в ній, не втратили актуальності сьогодні. Персонажі твору і нині є серед нас. Вони мають інші проблеми і стиль життя, але суть характерів – та сама. Вони хочуть бути тими, ким не є, і для досягнення своїх цілей вдаються до авантюр. Однак народне прислів’я мовить: «За двома зайцями поженешся – жодного не впіймаєш». Це й хотіли сказати глядацькому залові актори вистави, а той у відповідь влаштував бурхливі овації.

     І ось – справу зроблено: час повнометражної вистави пролетів неймовірно швидко, власне, він зовсім не відчувався через цілковиту зануреність у дію, що розгорталася на сцені. А це найголовніший показник успіху. А ще – заповнений зал і цілковита тиша, що переривалася вибуховим сміхом і бурхливими оплесками. І всі ми в ці хвилини там, із героями, де кожен образ був не тільки впізнаваним, а й чимось новим, по-своєму побаченим...

Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook