Можливості отримання подвійних дипломів у Поморської академії (м.Слупськ, Польща)

12 листопада 2019 року

Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту НУБіП України, доктор економічних наук, професор, член – кореспондент НАН України Лідія Василівна Шинкарук обговорила умови співпраці кафедри з Поморською академією (м.Слупськ, Польща) та програму подвійних дипломів. В рамках візиту обмінялись інформацією про структуру та основні напрями діяльності ВНЗ й обговорили можливості тіснішої співпраці в освітянській та науковій сферах з ректором Поморської академії Збігневом Осадовським. Зокрема, уточнено домовленості про навчання студентів в Поморській академії за програмою, що передбачає отримання подвійних дипломів, визначено пріоритетні напрями для обміну науково-педагогічними працівниками та студентами.

Також у ході робочої зустрічі з директором Інституту національної безпеки Лєхом Гуйновски та професорами кафедри менеджменту і національної безпеки окреслено практичні заходи щодо розробки та реалізації програми навчання в бакалавратурі та магістратурі за напрямами «Кризове управління» та «Безпека підприємств» і визначено конкретні тематики спільних досліджень для розробки наукових проектів.

Нагадаємо, що, відповідно до умов попередніх угод, наші студенти можуть на безкоштовній основі стажуватися в Поморській академії м. Слупська протягом одного навчального семестру за відповідною спеціальністю за затвердженим навчальним планом. Витрати за навчання і проживання бере на себе польська сторона. Можливістю безкоштовно навчатися протягом одного семестру в Поморській академії в Слупську (Польща) вже скористалися магістри «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».


У процесі зустрічі обговорено перспективи циклу подальших тренінгів на базі Слупського бізнес-інкубатора магістрами з «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», що дозволить нашим студентам ознайомитися з досвідом залучення інвестицій через написання проектів трьох категорій: Startup, інноваційних та для діючого не менше двох років бізнесу. Також важливим є підтвердження надзвичайно широких можливостей для академічного підприємництва на базі нашого університету та Поморської академії.

Завдяки навчанню за програмою подвійних дипломів наші студенти зможуть отримати надзвичайно важливий досвід у написанні проектів і зрозуміти, що молоде покоління, повинно не лише вивчати досвід європейських країн, а й максимально запроваджувати європейську бізнес-культуру в Україні.

 

Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook