У пошуках нових перспектив: студенти НУБіП України відвідали щорічний форум Kyiv Smart City

5 жовтня 2019 року
     Kyiv Smart City Forum 2019 – одна з головних подій Східної Європи та унікальне місце зустрічі для екосистеми розумних міст.

 

     "Розумне місто вже сьогодні" – саме таким є гасло форуму. Щорічно його відвідують тисячі людей, серед яких представники влади та громадськості, урбаністи та експерти. Їх головна мета – обмін досвідом, відкриття нових шляхів для співробітництва та поліпшення життя суспільства за допомогою сучасних технологій.

     Цього року студенти Національного університету біоресурсів та природокористування України мали можливість відвідати захід, взяти участь у дискусіях та послухати лекції відомих спікерів.

     “Kyiv Smart City Forum – це справді цікава ініціатива, направлена не тільки на просвітлення в галузі новітніх технологій, а й на мотивацію покращення міської інфраструктури, – говорить заступник голови Студентської організації Олександр Василенко. – Завдяки цьому заходу у нас з'явилося багато ідей щодо впровадження ІТ-технологій на базі нашого навчального закладу. Ну і звичайно, у нас з’явилися корисні контакти, з якими ми сподіваємося, що будемо співпрацювати у майбутньому.

     Тож, підводячи підсумки, розуміємо, що подібний досвід та можливість створення стійких комунікаційних зв’язків є корисними для побудови високого іміджу студентства нашого Університету.

Марина Когут,
секретар Студентської організації

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook