Магістри факультету аграрного менеджменту отримали подвійні дипломи: НУБіП та європейського вишу!

26 липня 2019 року

Цього тижня десять випускників магістратури освітньо-наукової програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту успішно захистили випускні роботи магістрів у Поморській академії м.Слупська за магістерською програмою «Національна безпека» та всі отримали європейські дипломи.

Можливість паралельного навчання у Польському університеті та отримання другого диплому за магістерською програмою «Національна безпека» існує завдяки співпраці НУБіП України з Поморською академією (м.Слупськ, Польща) та програмі подвійних дипломів.

Поморська академія – це вищий державний навчальний заклад з багаторічною історією та культурою, який розташований поблизу Балтійського моря у стародавньому місті Слупську.

  

Як зазначають магістри, 2 роки навчання пролетіли дуже швидко. Це були чудові роки спілкування, знайомства із студентами з Чехії, Словаччини, Азербайджану та Туреччини, цікавих екскурсій, подорожей країнами Європи з польськими студентськими квитками та пізнання нового. У нас були чудові педагоги, які ділилися з нами не тільки знаннями і досвідом, а й допомагали у вирішенні організаційних питань.

  

  

Усі вони щиро вдячні завідувачу кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідії Шинкарук, викладачам за можливість навчання і отримання двох дипломів, за можливість поєднання навчання з практичним досвідом, а головне – за розуміння, за добре ставлення та допомогу, бо іноді було дуже важко поєднувати і навчання в Україні та Польщі, і набуття практичного досвіду.

Задля отримання однієї із затребуваних професій сьогодення дуже радимо майбутнім студентам вступати до магістратури на освітньо-наукову програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» факультету аграрного менеджменту НУБіП України та не зволікати і скористатися можливістю навчання за системою подвійних дипломів!

 

Ольга Лазарищак, Діана Швед, Ольга Данч,
випускники магістратури «Управління
інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook