Іван Надкреничний: мрію стати успішним ресторатором, тому обираю спеціальність «Готельно-ресторанна справа» у НУБіП України
Розкажіть, будь-ласка, про себе.
— Мене звати Іван Надкреничний. Я закінчив школу I-III ступенів № 150 м. Києва. Захоплююся вивченням іноземних мов та географії, люблю подорожувати, рибалити, займаюсь спортом. Я чудовий організатор, маю активну життєву позицію, був президентом класу і президентом школи.
Що надихнуло Вас вступати до НУБіП України?
— Це у нас сімейна традиція. Успішно склалася кар’єра мого батька і дідуся, які також навчалися у цьому університеті, і я не буду зраджувати традиції успішної сім’ї і продовжу навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, якому і віддам перший пріорітет. Також, ми живемо поблизу університету і протягом багатьох років спостерігаємо як змінюється, розвивається університет та удосконалюється матеріально-технічна база, а також якісно оновлюються підходи до студентського життя в університеті.
Ви цілеспрямовано вступаєте на спеціальність «Готельно-ресторанна справа», чому?
— На мою думку, саме спеціальність «Готельно-ресторанна справа» є однією з найбільш вигідних, перспективних і затребуваних на сьогоднішній день. Я маю досвід навчання за кордоном, знаю три іноземні мови і прекрасно розумію, що краще мати диплом престижного, топового університету України, який дає дійсно якісну освіту та формує конкурентоспроможні професійні якості на ринку праці, що забезпечить мені працевлаштування як в Україні, так і в будь-якій іншій країні світу.
Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?
— Мрію отримати якісну освіту та стати успішним ресторатором. Хочу поїхати на стажування за кордон, побувати в багатьох країнах світу і отримати неймовірний професійний досвід.
Розмовляла в.о. завідувача кафедри
аграрного консалтингу і туризму
Ірина Кудінова