Впевненість у завтрашньому майбутньому – це зустрічі з роботодавцями факультету харчових технологій

14 червня 2019 року

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК полюбляють говорити приказку: «кохання приходить і …приходить,  і смачно їсти хочеться завжди» - ось чого спеціальність 181 "Харчові технології" є актуальною і необхідною Людству!

Після успішного захисту бакалаврських проектів 13.06.2019 на факультеті харчових технологій  відбулась зустріч з роботодавцями – компанією «Юніверсал Фіш Компані», яка є найпотужнішим оператором на рибному ринку України, надає широкий спектр послуг: імпорт, переробка, реалізація рибної продукції на внутрішньому ринку та експортні поставки готової рибної продукції за межі України. 

 

Представники компанії  розповіли студентам та викладачам кафедри технології м’ясних рибних та морепродуктів про історію, виробничі потужності, продукцію, бренди «Юніверсал Фіш Компані». Зосередили увагу на місії та цінностях компанії, основними серед яких є лідерство та закоханість у свою справу. Презентацію доповнювали позитивним мультфільмом та  відеофільмом про нюанси технології, креативні рішення в екстремальних технологічних ситуаціях та ін., перегляд якого завершився бурхливими оплесками глядачів.

Після презентації у студентів  виникла велика кількість запитань: заробітня плата фахівців галузі; соціальні пакети підприємства; можливість кар’єрного зростання; інноваційна діяльність підприємства та ін., на які представники компанії надали вичерпні відповіді. Було зазначено, що на сьогоднішній день на ринку праці важко знайти кваліфікованих спеціалістів в галузі переробки риби та морепродуктів. Тому, компанія «Юніверсал Фіш Компані» пропонує робочі місця випускникам НУБіП України спеціальності «Харчові технології» без досвіду роботи, працівники готові їх навчити та чекають молодих технологів у «своїй дружній родині».

Також відбулася вікторина, яка супроводжувалася шаленою активністю студентів та викладачів факультету. Всі охоче приймали участь  та отримали на згадку подарунки від «Юніверсал Фіш Компані».

На завершення заходу завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Олександр Савченко подякував представникам компанії за надану можливість співпраці факультету з кращим підприємством в галузі переробки риби та морепродуктів.

Компанія «Юніверсал Фіш Компані» надала 20 місць для практичної підготовки студентів, адже для підготовки кваліфікованих спеціалістів важливо закріплення теоретичних знань практичними навичками

Зустрічі з роботодавцями, особливо на фоні святкових емоцій після захистів бакалаврських проектів, запрошення на роботу без відриву від навчання, додають впевненості в завтрашньому майбутньому, підсилюють відчуття гордості у бакалаврів за здобуту кваліфікацію, надають впевненості обрати навчання у магістратурі за спеціалізацією «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» і стають стимулом для  навчання та самовдосконалення студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Аліна Менчинська, старший вакладач

кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook