ЗУСТРІЧ ВИПУСКНИКІВ 2009 РОКУ

20 травня 2019 року

 Щороку 5 травня традиційно збираються магістри 5 групи зі спеціальності «Облік і аудит» 2009 року випуску. Цьогоріч зустрілися 9 травня. Зустріч присвячена 10 річному ювілею відбулася в мальовничому куточку Голосіївського краю, на Дідорівці.

Мені, як викладачеві, який в цій групі просто читав бухгалтерський облік, було неочікувано і дуже приємно, отримати запрошення на цю зустріч. Коли я прийшов, всі присутні чемно вийшли зі столу і підійшли до мене привітатися. Був дуже хвилюючий момент. «Олег Григорович, Ви мене пам»ятаєте?», дехто запитував мене. Звичайно я не міг всіх пам»ятати, але більшість з них, якщо не поіменно, то по обличчях я б впізнав, що це були мої студенти.

Вони почали навчатися з 2004. Запам»яталася ця група організованістю, згуртованістю, порядністю, високою культурою. І наразі (з їх слів) дружба продовжується, багато хто з ким стали кумами і родичами. Університет нам подарував багато приємних моментів, теплі відносини, гарні знання,- одноголосно промовляли щасливі випускники. Куратором групи був шановний викладач, Гузь Михайло Михайлович, який також був присутнім на цій зустрічі. Коли я готував цю замітку попросив одну з випускниць Обиход Катерину - асистента кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, щоб вона зібрала інформацію про одногрупників, про їхні досягнення на 10-літній дистанції професійної діяльності.

 Ольга Будник – староста групи, виконавчий директор «Центру «Ейдос». Центр «Ейдос» - аналітично-ресурсна організація, яка займається дослідженням державної політики, кращих практик ефективного державного адміністрування та супроводом по їх впровадженню, а також розробкою та впровадженням освітньо-інноваційних програм.
Ірина Романенко - Менеджер відділу логістики ТДВ "Укрліфтсервіс" Компанія існує вже 38 років. За цей час вона утвердилася як один із лідерів України по виробництву ліфтів і ліфтового обладнання, а також технічному обслуговуванню ліфтів.
Велічук-Білаковська Анна Михайлівна, менеджер з продажу в компанії MagNum-Beer . MagNum-Beer українська компанія, яка на ринку з 2007 року, займається обладнанням в сфері розливу напоїв (від проекту до здачі під ключ) і інженерними розробками систем самообслуговування та обліку для пивних точок і ресторанів.
Копач Сергій Анатолійович начальник фінансового відділу Групи компаній Вист
Лисенко Яна - головний бухгалтер Центру «Ейдос».
Максименко Тетяна - фінансовий менеджер Центру «Ейдос».
Демидович Марія - бухгалтер, головний специаліст відділу фінансово-господарського забезпечення виконавчого апарату Фастівської районної ради
Бондаренко Катерина - головний бухгалтер сімейного фермерського господарства "Неофіт". Спеціалізація - вирощування кісточкових культур, а саме насаджень яблунь за інтенсивними технологіями. Земельний фонд 30 га.
Обелець Анна - бухгалтер в структурі Агропросперіс. Агропросперіс - найбільший виробник і експортер сільськогосподарських культур Чорноморського регіону. Поставляє на експорт понад 3 млн. тонн зерна щорічно.
Пилипчук(Грицюк) Ольга Віталіївна працює бухгалтером в Приватному підприємстві «Галушка». Виробляють макарони! Ще працює на ТзОв Терлич(теж виробляють макарони) менеджер ЗЕД.
Шепелько Віта - провідний спеціаліст Управління збору та врегулювання кредитів в АТ "ОТП Банк" АТ "ОТП Банк" - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. На українському ринку представлений з 1998 року, його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
Ткач Наталія - комерційний директор Тов Старий Порицьк. Це сільськогосподарське підприємство метою створення якого є ведення та розвиток органічного виробництва. Спеціалізується на вирощуванні сільськогосподарських культур , розведенні ВРХ та переробці власної сировини. Від лану до столу - це про нас! Друзі , живіть органічно(V)
Путілова Ольга Економіст з управлінського обліку на елеваторній групі в ТОВ «Аграманта» , яка входить до Групи компаній «Сільгосппродукт» та є провідним агропромисловим об'єднанням Київської області. Група компаній «Сільгосппродукт» включає в себе близько 30 компаній різного c/г напрямку і володіє наступними активами: -25 тис. га орної землі; -елеваторні потужності; -борошномельне виробництво; -виробництво цукру; -виробництво макаронних виробів; -біогазовий завод.
Янко Валентина випікає шикарні торти!
Головатюк Максим - агроном консультант компанії БТУ-Центр. Компанія є Українським виробником біологічних препаратів. На ринку України вже 20 років. Також працюємо в 15 країнах за межами Україні. Надаємо супровід фермерським господарствам, великим господарствам і агрохолдингам.
Блоха Катерина - керівник відділення Приватбанку.
Кирилічева Лариса - бухгалтер віддлу супроводу касових операцій, ТОВ Пост Финанс.
   Це інформація не про всіх випускників 5 групи, а лише з ким вдалося зв»язатися на момент готування замітки.

Хочеться подякувати всім що не забувають рідний університет і славний економічний факультет.
Бажаю бути задоволеними тим, що маєте, прагнути і досягати того, що ви хочете! Хай збуваються найзаповітніші мрії, хай горить в серці палке кохання і життя, як веселка, розцвічується яскравими кольорами! Хай будуть шалені успіхи на роботі, великі досягнення у всіх задумах, а поряд кохана людина і вірні друзі! Хай щастить!

Олег Криворот

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook