«День зустрічі випускників – 2019» в Немішаївському агротехнічному коледжі

20 травня 2019 року
     Швидко плине час... Змінюються події, люди, але залишаються незмінними традиції. Саме такою гарною, доброю традицією в Немішаївському агротехнічному коледжі є проведення свята-зустрічі з випускниками минулих років. Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось вже двадцять-тридцять-сорок років тому пролунав останній дзвінок, та усіх їх об’єднують стіни рідного коледжу, викладачі, незабутні заняття, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди.

     Грандіозне свято відбулося 18 травня 2019 року у ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж». На зустріч з’їхалися більше 650 випускників різних років з усіх куточків України: з Києва і Львова, з Сімферополя і Полтави, з Ялти і Дніпра, з Харкова і Тернополя – кордонів для дружби не існує.

     Для кожного з присутніх – це справжнє свято. Випускники нашого коледжу – це не лише історія коледжу – це історія країни, адже скільки прекрасних справ на їх рахунку. Вони працюють у різних сферах, стали досвідченими спеціалістами та шанованими людьми: серед них є і Голови РДА, Герої праці та України, керівники підприємств та установ, викладачі НУБіП України та інших освітніх закладів, головні спеціалісти та прості робітники -адже кожна праця почесна. Серед наших випускників коледжу є велика когорта відомих, поважних людей, яких знають і поважають за високий професіоналізм як в Україні, так і за її межами (Анатолій Радзіховський, Володимир Бусол, Володимир Козачок, Віталій Хоменко та багато-багато інших).

     За плечима багато пройдено і пережито, побачено і почуто. Зустріч зі студентською юністю – це завжди свято, оскільки є можливість поспілкуватись з друзями юності, подякувати викладачам за мудрі поради. Адже скільки б не пройшло років, а студенти для своїх викладачів та кураторів назавжди залишаються юними, допитливими, сповненими мрій і сподівань.

     Свято було багате і на надзвичайно хвилюючі миті зустрічі колишніх студентів, і на урочисту церемонію з феєричним виїздом у козацьких шатах верхи на коні директора Володимира Ілліча Альохіна, і на чарівні пісні та запальні танці учасників концертної програми, і на розчулені виступи вдячних випускників, і на відкриття пам’ятних знаків, і на вручення відзнак і солодких подарунків, на святкові куліші та пригощання, і на задушевні теплі розмови … А головне – спогади, спогади, спогади… І порівняння – як було і як стало! І мрії на майбутнє!

     Всі гості та присутні висловлювали слова щирої вдячності директору коледжу Альохіну В.І., адміністрації, викладачам, студентам, творчим колективам за організацію грандіозної події – зустрічі поколінь.

Олена Кищук
Фото Вікторія Мотілова

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook