ІІ місце Всеукраїнської студентської олімпіади з економічної кібернетики у скриньці студента факультету інформаційних технологій Богдана Ворони

9 травня 2019 року
     24-26 квітня 2019 на базі Львівського інституту банківської справи ДВНЗ "Університет банківської справи" (м. Львів, Україна) пройшов II етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Економічна кібернетика», спеціальність «Економіка».

     В олімпіаді взяли участь 65 студентів із 31 закладу вищої освіти України. Від НУБіП України за звання кращих кібернетиків змагалися студенти 4-го курсу напряму підготовки «Економічна кібернетика» Богдан Ворона та Микола Тищенко.

     Урочисте відкриття Олімпіади та безпосередні конкурсні змагання проходили 25 квітня, у два тури – практичний і теоретичний. Перший тур передбачав три практичних завдання з фахових дисциплін: Економетрика, Ризикологія та Оптимізаційні моделі і методи. Другий (теоретичний) тур був представлений завданнями за змістом курсів: Моделювання економіки, Економічна динаміка, Мікроекономіка.

     За результатами практичного і теоретичного турів у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Економічна кібернетика» у 2019 році 2 результат продемонстрував студент 4 курсу спеціальності «Економічна кібернетика» Богдан Ворона, а 11 місце отримав Микола Тищенко.

     Цього разу Богдан пропустив вперед лише представника університету банківської справи, а позаду залишилися учасники з Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Львівського національного університету імені Івана Франка та інших.
     Під час урочистого нагородження переможців і учасників вітали директор ЛІБС УБС НБУ Ірина Жеребило, завідувач кафедри економіки та інформаційних технологій Марія Хмелярчук, члени журі Олімпіади, у роботі якого брав участь професор кафедри економічної кібернетики НУБіП Жерліцин Дмитро Михайлович, представники КБ «IdeaBank», СК «AXA Страхування» та інші представники фінансової сфери та ІТ індустрії України.

     Вітаємо наших хлопців за участь в Олімпіаді та отримані результати, вітаємо кафедру економічної кібернетики за якісну підготовку студентів факультету.
     Особливий респект Богдану Вороні, який вже три роки поспіль привозив на факультет призові місця з олімпіади з Інформатики, а тепер і з Економічної кібернетики – ми серед кращих.


Наталія Клименко,
заступник декана
факультету інформаційних технологій з навчальної роботи

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook