Ректор Станіслав Ніколаєнко відбув до партнерського університету ISA Lille (Франція) для підписання угоди про подвійні дипломи

1 травня 2019 року
     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко сьогодні відбув з робочим візитом до Франції (м. Ліль) для підписання угоди про подвійні дипломи з Вищою школою сільського господарства і біоінженерії м. Ліль.

     Співпраця між навчальними закладами розпочалася з обміну студентами та викладачами на основі стипендіальної програми ERASMUS+. Починаючи з 2016 року на стажуванні у ISA Lille було 12 викладачів та 14 студентів. ISA Lille - це французька вища школа Сільського господарства та біоінженерії, яка пропонує навчання на рівні Бакалавр, дослідницьку діяльність і навчання на рівні Магістр за такими спеціальностями: Сільське господарство, Харчові технології, Навколишнє середовище та Економіка, Маркетинг і Менеджмент в аграрній сфері.

     ISA Lille видає французький державний диплом інженера в сфері сільського господарства, який визнається на міжнародному рівні як диплом магістра, акредитований Commission des Titres d'Ingénieur (CTI). Викладання ведеться англійською та / або французькою мовами. Створений у 1963 році, кампус  ISA Lille є частиною Католицького університету Ліля, найбільшого приватного вищого навчального закладу у Франції, із 26000 студентами денної форми навчання і 2500 міжнародних студентів.

    

Олександр Лабенко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook