Увага! Конкурс на здобуття іменної стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук!

1 квітня 2019 року

     Іменна стипендія Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук призначається щороку терміном на один рік вітчизняним науковцям, які мають науковий ступінь доктора наук та збагатили науку визначними здобутками, проводять важливі фундаментальні або прикладні наукові дослідження, а також мають намір і змогу виконувати в Україні актуальну наукову (науково-технічну) роботу, зазначену в поданні.

     Присуджується щороку до 30 іменних стипендій із щомісячною виплатою у розмірі п'яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на 1 січня року отримання стипендії.
     Вік науковців на весь час отримання іменної стипендії ВР не може бути більшим 40 років.

     Документи претендента на здобуття іменної стипендії Верховної Ради України оформлюються згідно з Інструкцією.

     Окрім зазначених документів в Інструкції додатково подаються 10 брошурованих примірників анотації подання кандидата на здобуття іменної стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук, оформленої відповідно до пункту 2.4.1 Інструкції.

Документи претендента на стипендію необхідно подати до 15 квітня 2019 р. до науково-організаційного відділу науково-дослідної частини (корп. 3, кім. 215; тел. 527-81-54).

     З Інструкцією про порядок оформлення та подання документів на здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук можна ознайомитись за посиланням: https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u18/instrukciya.pdf


В. Самсонова,
начальник науково-організаційного відділу НДЧ

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook