У Немішаївському агротехнічному коледжі вшанували весну, вічну жіночність і кохання

6 березня 2019 року
     Нарешті настали березневі дні, коли сильна стать віншує прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості. Колектив Немішаївського агротехнічного коледжу не залишився осторонь прекрасного весняного свята і ще раз довів, що вміє не тільки гарно працювати, але й відпочивати.

     У актовому залі коледжу відбувся святковий концерт до Міжнародного Жіночого дня 8 березня. Несподівані сюрпризи чекали на гостей ще при вході – всіх зачарувала прекрасна мелодія саксофона.

     Надзвичайно приємно жіноцтву коледжу було отримати вітання і величезні букети квітів від ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка, а також від народного депутата України Ярослава Москаленка.

     Родзинкою свята стало привітання директора коледжу Володимира Альохіна та чоловіків заступників і завідуючих відділеннями, які щирими та теплими словами вітали жінок. Продовжив естафету привітань голова Бородянської районної ради Георгій Єрко.

     Чудовий настрій створили учасники концертної програми заслужені і відомі майстри сцени – художниця, співачка, композитор, літератор, голова Бородянської районної організації Конгресу літераторів України, майстриня та просто чарівна жінка Ольга Угнівенко. Свою концертну програму презентував Народний колектив України, фольклорний дитячий ансамбль пісні і танцю «Калинонька» – неодноразові призери Міжнародних конкурсів під керівництвом Таїсії та Олексія Різників. З надзвичайним задоволенням глядачі сприйняли авторські гуморески Миколи Драчука та пісню польською мовою «Жоно моя» у виконанні Генріха Недялкова.

     Надзвичайно емоційними були виступи місцевих колективів художньої самодіяльності: дитячого колективу «Чорнобривці» з Бородянки, Софії Матвійчук та Мар’яни Романченко, шоу-дуету баяністів «Real B», сучасних естрадних виконавців Аделі та Дениса Кочержука.

 

     Приємно здивували виступами наймолодші учасники концерту – студія танцю «Карамельки» – неодноразові лауреати Міжнародних фестивалів та конкурсів. З прекрасними художніми номерами виступили студенти коледжу – учасники студії Арт-Драйв. На високому професійному рівні прозвучали українські народні та сучасні пісні вокальної студії «Зорецвіт».

     Естетичну насолоду отримали всі – і гості, і глядачі, і артисти. Вечір сподобався усім присутнім, додав гарного настрою та натхнення. І ще раз засвідчив, що коледж живе і процвітає та має авторитет не лише серед населення, а й в мистецьких колах.

Шановні жінки, нехай доля посміхається Вам щодня, життя дарує прекрасні незабутні миттєвості, успіхів і натхнення, кохання та щастя!


Олена Кищук
Фото: Вікторія Мотілова

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook