Ректорат: зимова екзаменаційна сесія і випуски магістрів

10 грудня 2018 року

     10 грудня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. На порядку денному головними питаннями є старт зимової екзаменаційної сесії та випуск магістрів, які закінчили навчання в університеті.

     Паралельно триває і профорієнтаційна робота, зазначив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. На тижні заплановано провести співбесіди з керівниками окремих факультетів за участі завідувачів кафедрами щодо виконання плану профорієнтаційної роботи, зокрема залучення слухачів на підготовчі курси.

     Учений секретар Оксана Барановська наголосила на підготовці річного звіту про діяльність університету.

     Заступник голови Студентської організації Євгенія Дошка проінформувала щодо пропозицій змін до положення про студентський рейтинг. Також студентський актив напрацьовує пропозиції до проекту положення про студентський гуртожиток.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про підготовку проекту бюджету університету на 2019 рік, набір іноземних громадян на підготовче відділення (вже маємо 40 майбутніх студентів). До кінця року за пропозиціями студентства їдальні і буфети будуть обладнані терміналами для сплати банківськими картками. Поки що не набув попиту комплексний обід – коли за фіксовану ціну можна швидко замовити і пообідати.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко повідомив про завершення капітальних ремонтів фасадів і їх доутеплення – навчальний корпус 4 і гуртожитки 1 і 4. Майже завершена робота із заміни вікон – в корпусах 1 і 4, гуртожитках 1, 2, 6, 8. Розпочалися роботи з монтажу додаткового опалення в аудиторії 412 навчального корпусу №12, а за тиждень – заміна покриття підлоги першого поверху в навчальному корпусі №1, оскільки він є обличчям університету, в ньому розміщена приймальна комісія, отож і зовнішній вигляд має бути сучасним.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін доповів про оголошення тендерів на закупівлю електроенергії та наукового устаткування, початок обробки даних рейтингових показників діяльності науково-педагогічних працівників в 2018 році.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – організувати звітну кампанію відокремлених підрозділів, розробити пропозиції щодо підвищення кваліфікації вчителів на базі НУБіП. Вадиму Ткачуку – проаналізувати фінансовий стан, сформувати проект бюджету університету на 2019 рік, внести пропозиції щодо підтримки тренерів збірних команд університету, адаптувати і залучити іноземних студентів до суспільного життя, культурно-масової і спортивної роботи, разом із профспілками контролювати якість харчування в студентських їдальнях і буфетах. Валерію Іщенку – розробити проект реконструкції модуля і спортивну споруду. Ігорю Ібатулліну – запропонувати теми наукових досліджень, які стануть родзинками дослідництва НУБіП. Начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну – роз’яснити на офіційному сайті університету порядок отримання пільг при оплаті за проживання студентів в гуртожитках.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook