«10 кроків до роботи»: майстер-клас для менеджерів

17 жовтня 2018 року

     Цікавою подією у межах співпраці викладачів кафедри менеджменту ім. професора Й.С. Завадського і керівників сучасних успішних підприємств став майстер-клас «10 кроків до роботи» активного молодого та креативного менеджера з управління персоналом групи компаній «UkrLandFarming», експерта з підбору персоналу всіх рівнів від масового підбору до ТОП-менеджерів Яни Сіліян-Возної.

     У сучасних умовах глобальної конкуренції, стрімкого науково-технічного прогресу знання та навички працівників виступають основним джерелом довготривалого процвітання підприємств. Тому підготовка та пошук компетентного персоналу, здатного до високопродуктивної праці – запорука успіху підприємств.
     Яна Сіліян-Возна ознайомила студентів зі специфікою проходження співбесід, зокрема у холдингу UkrLandFarming, наголосила на визначенні власних пріоритетів при пошуку роботи, правильності оформлення резюме. Майбутні фахівці отримали багато вичерпної інформації: як справити позитивне перше враження, як приборкати хвилювання та яких помилок не варто допускати при співбесіді, як презентувати себе перед роботодавцем.

    Зустріч пройшла в дружній і продуктивній атмосфері: студенти і викладачі активно обговорювали питання сучасного працевлаштування. А реальні приклади з життя, якими поділилася спікер, сформували у молоді підґрунтя для чіткого розуміння успішного навчання в університеті, отримання міцної теоретичної бази в сфері управління та усвідомлення залежності професійного успіху від власних сил, підготовки і самовдосконалення.

     Студенти факультету аграрного менеджменту отримали надзвичайно багато корисної фахової інформації, що стане в нагоді при подальшому їх працевлаштуванні, за що – особлива подяка лектору.

Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту

ім.проф. Й.С. Завадського


А 8х
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook