Виховна година в музеї НУБіП України

9 жовтня 2018 року
Музей НУБіП України
Студенти першого курсу першої групи факультету землевпорядкування разом з наставником Кустовською Оксаною відвідали музей історії університету.
 
 
Експозиція музею історії нашого університету поетапно та детально розкриває історію становлення і розвитку університету.
 
 
 
Екскурсію провела Чумак Тетяна Миколаївна, яка дуже доступно і цікаво розказала про етапи розвитку нашого закладу вищої освіти: становлення сільського господарства України, участі викладачів і студентів вузу у Другій світовій війні та АТО, від періоду відновлення Голосіївських інститутів до сучасної діяльності навчально-наукових інститутів і факультетів НУБіП України, а також про видатних вчених, випускників, студентів нашого університету.
Студенти цікавилися історичними назвами, архітектурними особливостями навчальних корпусів, видатними науковцями України – викладачами НУБіП, їхнім вкладом у розвиток науки і техніки, сучасними досягненнями та перспективами розвитку нашого університету. Запам’яталися також чудові, яскраві, достовірні матеріали, зразки, особисті колекції та речі представлені в музеї.
 
 
Щиро дякуємо за цікаву і пізнавальну екскурсію.

 

 Стрельченко Лілія,
староста групи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook