Магістерській програмі подвійних дипломів «Енергетика і автоматика біотехнологічних систем в АПК» виповнилось 8 років

2 жовтня 2018 року

     У 2011 році була започаткована магістерська програма подвійних дипломів «Енергетика і автоматика біотехнологічних систем в АПК». Протягом періоду функціонування програми щорічно група студентів до 5 осіб можуть виборювати можливість використання сучасних пропозицій студентської освітньої мобільності. Угодами і програмою передбачено безкоштовне навчання студентів у магістратурі двох університетів - НУБіП України і Варшавського університету наук про життя (SGGW) з подальшим отриманням двох дипломів.

     Святковий день 2 жовтня 2018 року – День інаугурації першокурсників факультету інженерії продукції у Варшаві. Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Чернишов Даніїл і Василенко Максим прийняли участь у посвяті в студенти SGGW та прийняли присягу (ця процедура появилась вперше у польському університеті, думаю що цю прекрасну традицію наші партнери запозичили у нашому університеті). У 2018…2019 навчальному році за програмою подвійних дипломів в SGGW навчається 5 студентів, окрім названих вище – Софія Бідненко, Владислав Красношапка та Олександр Обухівський. У грудні 2018 року вони захистять магістерські роботи і отримають дипломи про вищу освіту двох закладів вищої освіти.

     Приємно, що наші студенти не тільки мають можливість навчатись у сучасних лабораторіях провідного ЗВО Польщі, а й приймати участь у спортивних баталіях. Красношапка Владислав – кандидат у майстри спорту включений до збірної Варшави з греблі на човнах Дракон.

     Вітаємо наших студентів і дякуємо нашому університету за прекрасну сучасну можливість отримувати передові знання за фахом у НУБіП України та європейських закладах вищої освіти.

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook