Випускник гімназії Віталій Сурник з Хмельниччини: хочу бути землевпорядником, тому обираю НУБіП

22 липня 2018 року

Знайомство з сором’язливим випускником  Шепетівської гімназії Віталієм Сурником у нас відбулося ще задовго до вступної кампанії. Адже юнак проходив навчання на підготовчих курсах в НУБіП, брав участь в предметній олімпіаді з математики. А землевпорядний фах обрав за порадою колишнього випускника, директора департаменту землеустрою та охорони земель Держгеокадастру України Олександра Краснолуцького.  

 

- Віталію, чому саме НУБіП, адже землевпорядників готує понад  40 навчальних закладів?

 
Так, вибір був великий, але відгуки про якість підготовки різна. Скрізь в інформаційному просторі тільки і бачиш, що студенти-землевпорядники  НУБіП освоюють сучасні геодезичні прилади, стажуються на кращих підприємствах, є переможцями конкурсів та олімпіад. Варто зайти лише на офіційний сайт і прочитати новини, переглянути відеоролики і стає одразу зрозуміло, що в цьому вузі факультет розвивається і «йде в ногу з часом». 
 

- Отож, ти очікуєш від навчання нових знань і вражень?

 
Я вже  бачив територію НУБіП, був у корпусі, де вчаться землевпорядники, і впевнений, що саме такі умови навчання дають основу для формування фахівця  у геодезичній та землевпорядній галузі. Одразу відчувається згуртованість і дружня атмосфера колективу, а усміхнені обличчя студентів – багато про що можуть сказати. 
 

- Чи радив би ти використовувати усі шанси для майбутніх абітурієнтів і навчатися на підготовчому відділенні, брати участь в предметній олімпіаді?

 
Безумовно, підготовчі курси покращили мої знання з математики, що дозволило здати добре ЗНО (бал вищій, ніж з алгебри і геометрії  в школі), а олімпіада, в поєднанні з  першим пріоритетом додала ще декілька балів. Тепер маю конкурентоспроможній  конкурсний бал.  Сподіваюсь, це допоможе вступити на бюджет. 
 

- І нам би цього хотілося. Отож, бажаємо тобі успіхів!

 
Розмову провів декан факультету землевпорядкування 
Тарас Євсюков
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook