Переможниця обласної олімпіади з болгарської мови Горбань Дарина : «Соціальна робота - то, моє покликання»

16 липня 2018 року

 

Продовжуємо висвітлювати інтерв’ю з нашими абітурієнтами. Сьогоднішня співрозмовниця обрала для себе не простий, але надзвичайно відповідальний напрям – «Соціальна робота».

1) Представтеся, будь ласка, та розкажіть про себе.
Я – Горбань Дарина Сергіївна, 2001-ого року народження. Закінчила Білоцерківську спеціалізовану школу 1-3-го ступенів № 1 з поглибленим вивченням слов’янських мов.

 

2) Дарина, чому Ви обрали саме спеціальність «Соціальна робота» та НУБіП України?
Можна сказати, що вже з дитинства я відчуваю, що соціальна робота – моє покликання. Мені приносить неймовірне душевне задоволення допомагати іншим, особливо тим людям, які дійсно потребують моєї допомоги, підтримки.
Наприклад, людям похилого віку, дітям-сиротам… Так приємно, коли бачиш усміхнені обличчя, сповнені щирості та вдячності. Тому протягом шкільного життя я з радістю брала активну участь у різних волонтерських заходах. При тому мріяла навчатися у Польщі, оскільки добре знаю болгарську та польську мови. Їх ми вивчали ще з 5-ого класу. Проте під час профорієнтаційної роботи у школі дізналася, що саме в НУБіП України є не лише така спеціальність як «Соціальна робота», а й можливість стажування закордоном – у Польщі. Окрім того, як на мене, подвійний диплом – це дійсно перспектива для майбутнього. Тому, відкинувши сумніви, я вирішила обрати саме Національний університет біоресурсів та природокористування України. Адже як чудово реалізувати схильності, мрії та потреби саме у рідній країні, поруч із рідними… Дякую за таку можливість.

3) Звідки Ви дізналися про факультет?
Як я вже сказала раніше, під час профорієнтаційної роботи у школі, коли нас знайомили з різними університетами та спеціальностями. Моя бабуся мені порадила саме цей університет, адже сама у свій час закінчила аграрний університет, а згодом відвідала університет в День відкритих дверей та познайомилася з гуманітарно-педагогічним факультетом НУБіП.
Чесно кажучи, мені одразу дуже сподобалося. Вирує атмосфера творчості, доброти та натхнення.

4) Які Ваші очікування від навчання в університеті?
Перш за все від навчання в університеті я очікую отримувати задоволення. Я розумію, що буде нелегко, проте я прагну реалізувати свій інтелектуальний та творчий потенціал, отримати глибокі знання, сформувати практичні навички та вміння, відповідні висококваліфікованому фахівцю. По-друге, я мрію знайти справжніх друзів, з якими потоваришуємо на все життя.

5) Чи є у Вас певні хобі, які Ви зможете реалізувати у громадському житті університету?
Так, авжеж. У вільний від навчання час я люблю вивчати іноземні мови, малювати та писати вірші. Думаю, що мої схильності та здібності я з радістю зможу реалізувати у громадському житті університету.

6) Як Ви бачите себе після закінчення навчання?
Після закінчення університету я бачу себе успішною, впевненою, компетентною та комунікативною особистістю. Я планую практично застосовувати отримані знання, навички та вміння у роботі, яка буде приносити не лише матеріальний дохід, а й головне – душевне, психологічне задоволення від допомоги іншим.

7) Можливо, Ви хочете щось побажати нашому університету?
Я хочу побажати НУБіП лише розвитку та процвітання! Vivat, НУБіП!

Розмовляла:
завідувач кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті
Леся Вікторова

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook