У Рівненському коледжі НУБіП майбутні землевпорядники успішно захищають дипломні проекти

24 червня 2018 року

     Трохи більше тижня минуло з часу проведення у ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» семінару-наради директорів відокремлених підрозділів НУБіП, як знову в Рівному відбуваються важливі події. Нині надзвичайно відповідальна пора – тривають захисти дипломних проектів. Так, на технічному відділенні захищають свої дипломи випускники-землевпорядники, а головою екзаменаційної комісії є декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков.

     Студенти демонструють розуміння сучасних тенденцій розвитку у галузі геодезії та землеустрою, свідченням чого є обрання ними актуальних тем. Наприклад, студентка Ганна Цинко захистила на відмінно «Проект формування моделі містобудівного 3D кадастру житлового кварталу м. Рівне Рівненської області», а її колега Сергій Пастернак отримав найвищу оцінку за захист проекту на тему «Створення цифрової карти для визначення еколого-економічної придатності земель». До речі, Сергій планує продовжувати навчання на бакалавратурі факультету землевпорядкування НУБіП. У свою чергу, екзаменаційна комісія рекомендувала матеріали даних дипломних проектів впровадити у виробництво на підприємствах, де студенти проходили виробничу практику. Таким чином, набувається досвід впровадження основ дуальної освіти – одночасного задоволення потреб як студента, так і роботодавця. Даним студентам, а також Оксані Воробйовій, Ользі Юсенко чиї роботи теж відзначені комісією як одні з кращих, прийнято рішення видати дипломи з відзнакою і рекомендувати їм продовжити навчання на бакалавраті у базовому університеті – НУБіП України, що гарантуватиме їм високу якість підготовки та впевненість на ринку праці в сучасних умовах.

    Всього у 2018 році закінчують навчання та захищають дипломні проекти молодшого спеціаліста 41 студент-землевпорядник денної форми навчання та 6 представників виробництва, що здобували фахову освіту заочно. Для всіх них дипломи провідного закладу вищої освіти України – Національного університету біоресурсів та природокористування, які фактично здобуті ними сьогодні, стануть квитком у доросле професійне життя.

Ярослав Корсун,
директор ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook