Магістри заочної форми навчання кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції успішно захистили магістерські роботи

15 червня 2018 року

     12 – 13 червня 2018 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася значуща подія, як і кожного року: захист магістрів заочників зі спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка», спеціалізація «Якість, стандартизація та сертифікація».

     Впродовж 2 років на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції плекали і виховували фахівців, які вчора ще були студентами, а сьогодні стали дипломованими фахівцями із стандартизації, сертифікації та якості, які саме зараз так потрібні Україні у зв’язку із взятим курсом держави на європейську інтеграцію України.
     Перший та другий день захисту відкривали з вітальними словами та словами побажаннями щодо успішного захисту магістерських робіт декан факультету Лариса Баль-Прилипко та голова комісії Володимир Пекер.

     Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко зачитала магістрам наказ про створення екзаменаційної комісії та представила всіх її членів:

  • голова комісії Пекер Володимир Матвійович (генеральний директор концерну «ТЮФ Рейнланд Групп»);
  • Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна (д.т.н., професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК);
  • Сухенко Юрій Григорович (д.т.н., професор, зав. кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК);
  • Голембовська Наталія Володимирівна (к.т.н., доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів).

     Секретарем екзаменаційної комісії була призначена Головатюк Галина Степанівна, старший лаборант кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції.

  

     Цьогоріч, до захисту магістерських робіт було допущено 25 студентів заочної форми навчання спеціальності 152 «Метрологія» та інформаційно вимірювальна техніка. Захист відбувся за традиційною схемою, згідно з вимогами, які висуваються до подібних заходів: промови магістрів, питання і відповіді, обговорення – усе за регламентом й водночас у невимушеній, дружній атмосфері.

     На розгляд комісії магістранти представили актуальні науково-дослідні роботи, доповіді супроводжувалися презентаціями. Випускники продемонстрували високий рівень фахової підготовки. Деякі з магістерських робіт виконані на робочих місцях наших студентів, є результатом професійної діяльності наших випускників. Комісія відзначила високий рівень як наукових, так і практичних частин робіт. Всі магістерські роботи захищено на позитивні оцінки.

     Серед найкращих були магістерські роботи:

  1. Костюк Євгеній Валерійович – «Розроблення елементів системи екологічного управління на підприємстві ЗАТ «Харківський плитковий завод» згідно вимог ДСТУ ISO 14001:2015».
  2. Кутова Вікторія Віталіївна – «Розроблення процедури оцінювання постачальників в умовах ТОВ "Українська молочна компанія"».
  3. Музика Володимир Петрович – «Розроблення елементів системи управління якістю в умовах медичної установи».
  4. Музиченко Олена Віталіївна – «Розроблення моделі оцінювання відповідності в умовах випробувальної лабораторії».
  5. Новікова Варвара Валеріївна – «Розроблення проекту національного стандарту "Теплоізоляційні характеристики будівельних матеріалів та виробів"».
  6. Пулькіна Олена Миколаївна – «Розроблення елементів системи управління якістю в умовах ПАТ «Ощадбанк».
  7. Санжаровець Марина Петрівна – «Розроблення елементів СУБХП в умовах ТОВ "Черкаська продовольча компанія"».
  8. Тонкошкура Тетяна Віталіївна – «Розроблення елементів СУБХП в умовах ПП "Алма-Веко Фуд"».
  9. Хмарська Анна Сергіївна – «Розроблення програми управління персоналом в умовах підприємства ТОВ "Книгарня"».
  10. Шевченко Олена Олександрівна – «Розроблення елементів СУБХП в умовах ПрАТ «Етнопродукт» Київської області».

     Екзаменаційна комісія рекомендувала до впровадження, наступні роботи:

  1. Дідик Наталія Олександрівна – «Розроблення елементів системи GlobalGAP в умовах ТОВ “Черкаська птахофабрика"».
  2. Ігнатенко Олександра Юріївна – «Розроблення заходів управління безпечністю харчових продуктів у дошкільному навчальному закладі».
  3. Кобець Павло Миколайович – «Розроблення процедури оцінювання персоналу в умовах компанії ТОВ "Чорнозем"».
  4. Музика Володимир Петрович – «Розроблення елементів системи управління якістю в умовах медичної установи».
  5. Новікова Варвара Валеріївна – «Розроблення проекту національного стандарту "Теплоізоляційні характеристики будівельних матеріалів та виробів"».
  6. Паляруш Олег Миколайович – «Розроблення елементів системи енергоменеджменту в умовах ТОВ «Дружба-СВК» Чернігівської обл.».
  7. Степура Алла Олегівна – «Розроблення процедури оцінювання персоналу в умовах житлово-комунального господарства».
  8. Степченко Анатолій Олександрович – «Розроблення елементів належних практик вирощування ВРХ в умовах ТОВ «Української молочної компанії», Київської обл.».

Результати захисту магістерських робіт

Група

Кількість студентів

Оцінки

Середній бал

5

4

3

2

1

25

17

8

-

-

4,68

     Підсумовуючи результати захисту магістерських робіт студентами заочної форми навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Екзаменаційна комісія зазначає, що деканатом і випусковою кафедрою факультету проведені всі необхідні організаційні і методичні заходи, які забезпечили успішну роботу, виконавчу активність і принциповість Екзаменаційної комісії.
 

ЩИРО ВІТАЄМО НАШИХ МАГІСТРІВ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ТА БАЖАЄМО НОВИХ ЗВЕРШЕНЬ І ДОСЯГНЕНЬ, ПОДАЛЬШИХ ПРОФЕСІЙНИХ ТА ЖИТТЄВИХ УСПІХІВ!

Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015