Зустріч випускників агробіологічного факультету: все почалося з листа

12 червня 2018 року

 «Якщо ти здивувався, отримавши, цього листа, то ми Вам нагадуємо, що пройшло вже скількість років як Ви закінчили Національний університет біоресурсів і природокористування України. І ми домовлялися про зустріч кожні 5 років…» - йшлося у листі, який отримали випускники агробіологічного факультету напередодні 120-річного ювілею НУБіП.

     Розпочалася сама зустріч з музичних привітань, студент Ян Демиденко грав на акордеоні, для випускників співали студенти факультету. На зустріч прибуло більше 200 випускників попередніх років. Було шість курсів різних років закінчення вузу: найстарші 50 років і наймолодші 15 років. Наші колеги Любов Скалецька, Григорій Подпрятов, Людмила Єрмакова також були на цих зібраннях і взяли активну участь в організації та підготовці зустрічі.

     Перед випускниками з вітальним словом виступила в.о. декана агробіологічного факультету Оксана Тонха. Вона повідомила, що факультет є і буде залишатися флагманом аграрної науки в Україні і що НУБіП посідає 6 місце в рейтингу «ТОП-200». Тож є чим пишатися.

     Випускники відвідали видатні місця, Алею Слави, Ботанічний сад, 3-й навчальний корпус (актову залу, студентську залу), лабораторії конярства і бджільництва, музей анатомії та ін.

Віра Кутовенко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook