120-річчя НУБіП: очікуємо понад 80 іноземних гостей з 23 країн світу!

15 травня 2018 року

     В урочистостях до 120-літнього ювілею alma mater візьмуть участь близько 80 представників іноземних університетів-партнерів і наукових установ з 23 країн світу. Серед наших почесних гостей – 8 ректорів, 15 проректорів університетів, з якими НУБіП України має довготривале співробітництво в межах двосторонніх угод і проектів, представники посольств Німеччини, Нідерландів, Франції, керівники міжнародних проектів та представники донорських організацій, що працюють в Україні.

   Серед наших гостей – президент Вишеградської асоціації університетів, ректор Словацького аграрного університету у м.Нітра (Словаччина) Пітер Бєлік. Саме з цим вишем у 1965 році було підписано першу угоду про міжнародне співробітництво.

     Також серед почесних гостей президент Політехнічного університету ЛаСаль у м. Бове (Франція) Філіпп Шоке, який очолював Глобальний консорціум асоціацій у сфері вищої аграрної освіти і науки (GCHERA), ректор Варшавського університету наук про життя Вьєслав Бєлявскі (Польща), президент Європейської асоціації університетів наук про життя (ICA) Марек Шиндель, ректор Національного аграрного університету Казахстану Тлектес Єсполов та інші очільники вищої освіти і науки країн ЄС, США, Східної Європи, Азії та Африки.

     В урочистостях візьмуть участь чисельні делегації зі Сполучених Штатів АмерикиВ’єтнаму, Нігерії, Болгарії, Казахстану, Литви, Латвії, Польщі, Німеччини, Франції та ряду інших країн. Протягом наступного тижня заплановані зустрічі на рівні керівництва університету, передбачається підписання угод про співробітництво, що дасть поштовх подальшому розвитку міжнародних програм і проектів за участі НУБіП і сприятиме формуванню позитивного іміджу нашого університету.


Вадим Ткачук,
проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook