Свято інтелекту офіційно розпочато!

15 травня 2018 року

     Студенти НУБіП, як завжди ідуть у ногу із часом, не забуваючи старого, не відстають від нових тендецій сучасної науки.

     Але як і у житті, так і в освітньому процесі одному бути дуже важко, завжди потрібна підтримка команди. НУБіП України оголосив конкурс на «Кращу інтелектуальну академічну групу». Участь у ньому – це прекрасна можливість згуртувати колектив академічної групи та перевірити рівень підготовки студентів усіх факультетів та ННІ.
     Метою конкурсу є допомога у виявленні обдарованих студентів, стимулювання їх інтелектуальних та пізнавальних можливості, розширення кругозору та популяризуція маловідомих наукових фактів.

      Як сказав Аристотель: «Розум заключається не тільки в знанні, а і в умінні застосовувати знання на ділі». І саме нашим студентам випала можливість застосувати набуті знання на практиці.
     Отже, конкурсна програма складається із індивідуальних змагань (конкурс «Пам’ять»), змагань на швидкість рахування, змагань між капітанами, судоку, визначення коефіцієнту інтелекту IQ за допомогою тестових завдань.

 

     Уже завершився 1-й етап конкурсу «Краща інтелектуальна група НУБіП України» під назвою «Пам’ять». А поки всі з нетерпінням чекають результатів, ми хочемо поділитися з вами п’ятіркою учасників, які набрали найбільшу кількість балів під час першого етапу. Найкращий результат показали студенти агробіологічного факультету: Ілля Злиденний – 2500, Максим Храбан – 2203, студентка економічного факультету Каріна Алданова – 2274, студентка гуманітарно-педагогічного факультету Дар’я Бабак – 2124 та студент факультету конструювання та дизайну Микола Кушнір – 2122.

 

 

 

Бажаємо всім успіху у підготовці і хай переможе найінтелектуальніша студентська група!

Стародуб Анастасія,
фахівець відділу виховної роботи і студентських справ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook