Науково-педагогічні працівники кафедри геодезії та картографії взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі "Охорона земель та контроль за збереженням родючості ґрунтів у Німеччині"

18 квітня 2018, 10:00

17 квітня 2018 року на факультеті землевпорядкування НУБіП України за сприяння громадської організації «Асоціація фахівців землеустрою України»та асоціації «Земельна спілка України» німецькі колеги ділилися досвідом з охорони земель та контролем за збереженням родючості ґрунтів у Німеччині.
Запрошеними фахівцями були: доктор Уте Шультхайс – Федеральне міністерство продовольства та сільського господарства; Крістіан Візе – Управління екології району Штендаль; доктор Денис Грубер – Управління екології району Штендаль; Крістоф Конрад Гільген – Товариство з реалізації та управління землями BVVG.
Першою з німецьких експертів доповідала Доктор Уте Шультхайс про правові принципи охорони ґрунтів та їх удобрення. Також звернула увагу присутніх, що одним з важливих моментів в охороні ґрунтів є спільна аграрна політика.
Наступним виступив магістр аграрних наук Крістіан Візе, який представив доповідь на тему «Виконання законодавства про добрива на місцях у Німеччині на прикладі району Штендаль».
Керівник відомства екології району Штендаль, доктор Денис Грубер ознайомив учасникам семінару зі структурою адміністративних органів та їх повноважень щодо контролю за охороною земель.
У дискусії активну участь взяли не тільки гості та викладачі, але і студенти нашого факультету.

Богдана Ярова, асистент кафедри геодезії та картографії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook