День довкілля: студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України долучилися до всеукраїнського суботника

23 квітня 2018 року

Щоб берегти землю, природу,

Треба її полюбити,

Щоб полюбити, треба пізнати.

Пізнавши – неможливо не полюбити

М.Пришвін

У суботу, 21 квітня 2018 року, за ініціативи КП «Лісопаркове господарство «Конча-Заспа»» на чолі із заступником директора ЛПГ Пугачом Романом, майстра лісу Олександра Когута , головного лісничого Віктора Безика , лісничого Богдана Клеща в Національному природному парку «Голосіївський» в урочищі «Бичок» відбувся суботник. До них долучилися студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, український екологічний рух «Let's do it, Ukraine», ГО «Друге життя». Метою таких заходів є забезпечення благоустрою, чистоти та порядку у місцях громадського користування та відпочинку.

У цей день територія урочища зусиллями представників громадських організацій, студентів університету та представників лісопаркового господарства була очищена від сміття (пластикові та скляні пляшки, поліетиленові кульки, папір тощо) та приведена до належного санітарного стану.

Всі працювали активно, дружньо, з піднятим настроєм, адже усім приємно бачити навколо себе чисте довкілля, а особливо, коли  оживає природа: росте зелена травичка, квітнуть весняні квіти, співають птахи.

Слід відзначити, що проведення таких заходів не лише формує належне ставлення до природи, а й у майбутньому сприятиме збереженню належного екологічного стану в межах краю й держави в цілому. А для того, щоб це так було не тільки сьогодні, а й завтра, й після завтра, на віки й на роки, то треба примножувати те, що створили до нас. Let's do it, Ukraine.

Пам’ятаймо! Лише в чистому та облагородженому середовищі розвиваються благородність і відповідальність особистості.

Природа - це велике творіння Боже, колиска добра і краси.

Треба дбати про неї і тоді вона нам відплатить сповна.

Сергій Мазурчук, 
вихователь гуртожитку, старший викладач

кафедри технологій та дизайну виробів з деревини

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook