ІІ місце у змаганнях з важкої атлетики

21 квітня 2018 року

17-18 квітня 2017 року в залі важкої атлетики навчального корпусу №9 (спортивного корпусу) пройшли змагання з важкої атлетики за програмою 61-ої спартакіади студентів НУБіП України.

     Протягом двох днів 40 атлетів з 8 факультетів змагались у 4 вагових категоріях у дівчат і 6 вагових категоріях у чоловіків. Командна боротьба між факультетами точилась досить напружено. Слід відзначити, що усі команди мали серед своїх учасників призерів змагань в особистому заліку.


     Другими в командному заліку, за сумою балів набраних 6-ма кращими спортсменами, фінішували студенти агробіологічного факультету, поступившись переможцям лише 39,5 балів. Слід відзначити, що агробіологи ще з 2012 року не опускаються в командному заліку спартакіади студентів нижче другого місця! 

        Головний суддя змагань з важкої атлетики вже багато десятиріч Береза Григорій Юхимович, старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту СРСР з важкої атлетики, керівник спортивних секцій університету з важкої атлетики і гирьового спорту, головний секретар – Пархоменко В’ячеслав Кузьмович, старший викладач кафедри фізичного виховання, суддя зі спорту національної категорії.
     З протоколами змагань з важкої атлетики можна ознайомитись тут.

     Змагання з важкої атлетики були 13-ми за ліком серед 15-ти змагань 61-ої спартакіади студентів університету 2017-2018 навчального року. Перед останніми двома видами програми спартакіади в загальнокомандному заліку лідерами є саме команди призери змагань з важкої атлетики.

     За програмою спартакіади студентів залишилось провести два змагання: 12-13 травня – змагання з легкої атлетики і 24-25 травня – змагання з студентського багатоборства на кращу спортивну академічну групу.

     З таблицею загальнокомандної першості спартакіади студентів НУБіП України 2017-2018 навчального року можна ознайомитись тут.

     До зустрічі на наступних змаганнях.

За матеріалами В’ячеслава Пархоменка,
головний секретар змагань
Фото зі змагань Олексія Бешуна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook