Оцінювання знань студентів випускного курсу бакалаврату триває! Готуємося до вступу у магістратуру!

14 березня 2018 року

     12 та 13 березня в університеті була продовжена робота з оцінювання залишкових знань студентів випускного 4 курсу бакалаврату шляхом тестування у комп’ютерних класах з метою їх підготовки до комплексного фахового випускного екзамену, а надалі успішного вступу до магістратури.

     12 березня перевірили свої знання шляхом тестування в комп’ютерних класах 49 студентів 4 курсу економічного факультету напряму підготовки «Фінанси, банківська справа та страхування» та 33 студенти факультету захисту рослин, біоте6хнологій та екології, які навчаються за напрямом «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Студенти обох факультетів показали достатньо високі результати. Відмінні результати серед майбутніх фінансистів показали 5 студентів (10%), а оцінки добре отримали 33 студенти або 67%. Найвищі показали Тетяна Гнатюк, Владислав Узун-Куртогло, Вікторія Харченко, Олександр Прокопенко та Вадим Падалка. Серед майбутніх фахівців-екологів відмінників за результатами тестування ще більше – 11 осіб (33 %), серед яких найвищі бали у Анни Ковпак, Поліни Павленко, Ольги Миронюк, Віри Наумової, Катерини Броватої, Ярослава Гарбара, Анастасії Гаць, Діани Шапарекно та інших, хорошистів – 13 осіб (39%).

     13 березня серед протестованих 20 студентів 4 курсу напряму підготовки «Економічна кібернетика» 4 особи (20 %) показали відмінні результати, а 9 осіб (45%) – добрі. Серед студентів, які показали найкращі результати у тестуванні слід відзначити Юлію Байгушеву, Ірину Штанько, Анастасію Горніцьку та Альону Бовкун. Цього ж дня серед 40 студентів випускного курсу бакалаврату напряму «Енергетика та електротехнічні системи в АПК» 3 студенти (7%) отримали відмінні оцінки – це Павло Рудевич, Олег Фороща, Владислав Туцький, а 19 (47%) – добрі, проте є і незначна кіьлкість студентів, рівень знань яких під час тестування виявися незадовільним. Деканам та директорам ННІ спільно із завідувачами кафедр та студентами є над чим працювати, щоб усі студенти завершити навчання на бакалаврській програмі та успішно вступили до магістратури.

     На тестуванні студентів були присутні та спільно з центром дистанційних технологій навчання опікувалися організацією цією роботи – начальник навчального відділу Оксана Зазимко, заступник начальника навчального відділу з практичного навчання Олег Бачинський та методист вищої категорії Валентина Попик. Від факультетів та ННІ організацію проведення тестування студентів координували: заступник декана економічного факультету Віталій Нагорний та наставники академічних груп 4 курсу напряму підготовки «Фінанси, банківська справа та страхування»; заступник декана факультету захисту рослин, біоте6хнологій та екології Юлія Рибалко для студентів напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова зі своїми заступниками при тестуванні студентів 4 курсу напряму підготовки «Економічна кібернетика», а також представники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження – заступник директора Ігор Болбот, який опікувався тестуванням студентів напряму «Енергетика та електротехнічні системи в АПК».

 

     Тестування триває! Тому бажаємо нашим студентам об’єктивно перевірити свої знання та показати високі результати!

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook