Розширюємо міжнародні зв’язки

16 листопада 2017 року

    14 листопада 2017 року на факультет аграрного менеджменту завітала Лія Саядян - керівник міжнародних програм Університету екології та управління (м. Варшава, Польща), яка перебувала в нашому університеті  за програмою обміну співробітників Erasmus+.

 
 
 
 
Під час зустрічей з деканом факультету Анатолієм Остапчуком, заступником декана Олександром Новаком, завідувачем кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського   Василем Горьовим, професором Тетяною Балановською,  доцентом Тетяною Артюх,  а також зі студентами факультету аграрного менеджменту Лія Саядян  детально розповіла про програму Erasmus+   -  програму Європейського Союзу в сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту на період 2014-2020 рр.
 
 
Гостя наголосила, що програма Erasmus+ призначена для підтримки зусиль країн-учасниць програми ефективно використовувати потенціал талановитих людей Європи і соціальний капітал, підтверджуючи принцип безперервного навчання шляхом поєднання підтримки та формального, неформального і неофіційного навчання в системі освіти, навчання та молодіжних сферах. Програма також підвищує можливості для мобільності та співпраці з країнами-партнерами, зокрема, в сферах вищої освіти та молоді. Лія Саядян також підкреслила позитивні сторони програми, а також розповіла про особливості участі для студентів і науково-педагогічних працівників.
 
 
Під час зустрічей також обговорювались можливості подальшої співпраці між факультетом аграрного менеджменту нашого університету та факультетом інженерії й управління Університету екології та управління (м. Варшава, Польща).
 
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. завадського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook